Καισαριανή: οι Μ.Κ.Ο. των σημερινών θεματοφυλάκων της “εμπιστοσύνης των πολιτών”…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

“Πράματα και θάματα” διαπίστωσε η έκθεση επιτόπιας επαλήθευσης του υπουργείου Εργασίας το 2014 για τα “πεπραγμένα” του ΕΠΕΚΑ στις δομές του… δήμου Καισαριανής..!

Ήταν, που λέτε, το «σημαδιακό» για την Καισαριανή έτος 2012, όταν οι τότε κρατούντες, με προεξάρχοντα τον υποδειχθέντα από το ΠΑΣΟΚ δήμαρχο, αποφάσισαν να επιτρέψουν σε μια Μ.Κ.Ο. να «βάλει πόδι» στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, το οποίο έχει χαρακτηριστεί επίσημα ως «ιστορικός τόπος»..!  Με όχημα ένα πρόγραμμα που αναφερόταν στις «Κοινωνικές Δομές στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής: Πολυδύναμο σχέδιο κοινωνικών δράσεων αντιμετώπισης της φτώχειας», η «Μη κερδοσκοπική Εταιρία» ΕΠΕΚΑ ανέλαβε το «βαρύ φορτίο» να… βγάλει μερικά εκατομμύρια από τον δήμο Καισαριανής..!

Πώς θα τα έβγαζε τα εκατομμύρια; Μα, φυσικά, αναλαμβάνοντας το «ιερό έργο» να… καταπολεμήσει τη φτώχεια!!! Άλλωστε, στην παράταξη του τότε ΠΑΣΟΚ υπήρχε και ένας «ειδήμων» περί των Μη Κερδοσκοπικών Εταιριών: ο διορισμένος γραμματέας του δήμου… Ο οποίος στο βιογραφικό του προβάλλει ότι «το 1992 ίδρυσε την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΜΕΝΤΩΡ για την υποστήριξη των ΟΤΑ και την ενθάρρυνση των τοπικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών», ενώ, πάντα κατά δική του περιγραφή, συμμετείχε σε «στρογγυλά τραπέζια» και συνέδρια σχετικά με τις Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες…

Έτσι λοιπόν, με όλα αυτά τα «πλούσια εφόδια» ροκανίσματος του δημόσιου χρήματος, η παράταξη του τότε ΠΑΣΟΚ ρίχτηκε στη «μάχη του λαχανόκηπου»… Και πού θα στηνόταν ο λαχανόκηπος για ν’ αρχίσει να «κόβει μονέδα»; Μα πού αλλού; Στον «ιερό τόπο» του Σκοπευτηρίου!!!  Δίπλα ακριβώς από εκεί που εκτελέστηκαν οι 200 την Πρωτομαγιά του 1944!!!

«Φυσικά», ίχνος φιλότιμου δεν υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της καλολαδωμένης μηχανής που «έκοβε χρήμα» δίπλα στον τόπο που πότισε με το αίμα του ο Ναπολέων Σουκατζίδης… Ίχνος…  Ο απόλυτος εξευτελισμός ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πολίτες με βαρύγδουπες διαβεβαιώσεις για το ότι  «δεν ‘’ξεπουλάμε’’ την Καισαριανή  ‘’κομματάκι – κομματάκι’’ …»!!!

Την Καισαριανή όλοι αυτοί την ξεπούλησαν μια και καλή. Και είναι απορίας άξιο πώς κάποιοι θεωρούμενοι ως “σοβαροί άνθρωποι” και “πολιτικοί παράγοντες” της Καισαριανής ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ με τα απομεινάρια εκείνης της εποχής. Της εποχής που η Καισαριανή είχε γίνει ένα “ξέφραγο αμπέλι” κάποιων Μ.Κ.Ο.

Επιπλέον, δεν μάθαμε ΑΝ, πότε και πού ο δήμος Καισαριανής “αξιοποίησε” τις γνώσεις και τις “δεξιότητες” του γραμματέα του σχετικά με τη συμμετοχή των Μ.Κ.Ο. στην υποστήριξη των γειτονικών ΟΤΑ και την ενθάρρυνση των τοπικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην Καισαριανή ή στους γειτονικούς δήμους.

Αντίθετα, ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις με τις αδιαφανείς διαδικασίες αφαίμαξης του δημόσιου χρήματος, όπως το περιβόητο πρόγραμμα για τα “300 μεροκάματα τον μήνα”!!!  Όπου το μόνο που μαθαίναμε ήταν ότι ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ κάποιους “ημέτερους” για να “δουλεύουν” σε ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ, σε ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, με ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!!!

Απλά μαθήματα “αντιμετώπισης της φτώχειας”

Στην έκθεση του υπουργείου, μεταξύ άλλων, καταγράφονται ενέργειες που βεβαιώνουν τη μη διαφανή τήρηση των όρων ένταξης στο πρόγραμμα ΚΑΙ εκ μέρους του ΕΠΕΚΑ (που αναφέρεται ως «δικαιούχος») και του δήμου Καισαριανής που εκπροσωπεί τους «ωφελούμενους» της Καισαριανής.

  1. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, λέει η έκθεση, δεν είναι όσοι πρέπει να είναι, σύμφωνα με την απόφαση ένταξης στο έργο. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ…
  2. Στο συμφωνητικό παραχώρησης Δομής μεταξύ του δήμου Καισαριανής και του ΕΠΕΚΑ «ορίζεται σαφώς ότι ο δήμος Καισαριανής ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ στο ΕΠΕΚΑ τους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Δομής Παροχής Συσσιτίων και του Δημοτικού Λαχανόκηπου (γεωργική έκταση στο Πάρκο Σκοπευτηρίου). […] «Ωστόσο στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου διαπιστώθηκε ότι συμμετέχει και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Υγείας Δήμου Καισαριανής ‘Λεωνίδας Μανωλίδης’ (ΝΠΔΔ) και κατά τρόπο που αντιβαίνει τους όρους της πρόσκλησης, του μνημονίου συνεργασίας και του συμφωνητικού παραχώρησης δομής». […]
  3. Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εισρέουν προϊόντα μέσω του προαναφερόμενου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, τα οποία καταγράφονται ηλεκτρονικά στο σύστημα που τηρεί το ΝΠΔΔ, αλλά δεν αποτυπώνονται στις εγγραφές του Δικαιούχου». […] Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το ΝΠΔΔ απέκλεισε τον Δικαιούχο από την πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αρχεία εισροών και εκροών και τηρούσε δικό του αρχείο ωφελουμένων. Συγκεκριμένα, ενώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί περίπου 180 ωφελούμενους, οι 97 από αυτούς είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο το ΕΠΕΚΑ, ενώ οι υπόλοιποι είναι εγγεγραμμένοι μόνο στο αρχείο του ΝΠΔΔ». […]

Α, μην το ξεχάσω: στην έκθεση αναφέρεται ότι «επιπλέον, οι ωφελούμενοι του Δημοτικού Λαχανόκηπου ΔΕΝ παρέχουν το 10% της ετήσιας παραγωγής τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε αντίθεση με τη σχετική πρόβλεψη της Πρόσκλησης…» […]

Αναφέρονται πολλά ακόμα «μη συμβατικά» στην  έκθεση επιτόπιας επαλήθευσης. Η αξιολόγηση της βαρύτητας της κάθε παρατήρησης είναι έργο των ειδημόνων περί τις Μ.Κ.Ο. Το γεγονός, όμως, της επιβολής προστίμου 27.200 ευρώ στο ΕΠΕΚΑ (ως υπεύθυνο της εκτέλεσης του μνημονίου) αποδεικνύει ότι κάτι «σάπιο» υπήρχε στη σύμβαση ΕΠΕΚΑ – Δήμου Καισαριανής.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η παράταξη του τότε εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε οριστικά μετά τα γεγονότα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τα οποία θα σας γράψω σε άλλο σημείωμα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.