Σχορτσιανίτης: Αυτονόητη η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι κάτι αυτονόητο. Είναι όμως; Όλα τα κανάλια έπαιζαν “τρομερή μέρα, ιστορική στιγμή για τη δικαιοσύνη”. Για ποιον λόγο είναι τρομερή στιγμή το αυτονόητο;». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο  διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

«Σαν κοινωνία δεν έχουμε δείξει ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Πχ με τη Χρυσή Αυγή που λες. Είναι κάτι αυτονόητο. Είναι όμως αυτονόητο; Όταν έγινε η καταδίκη, εγώ το μόνο που διάβαζα ήταν “τρομερή μέρα”. Γιατί τρομερή μέρα; Για κάτι αυτονόητο; Τρομερή στην ιστορία. Για κάτι αυτονόητο είναι “τρομερή στην ιστορία”; Όλα τα κανάλια αυτό είχαν. Τρομερή μέρα, ιστορική στιγμή για τη δικαιοσύνη. Για ποιον λόγο είναι τρομερή στιγμή; Αλλά αυτό το μήνυμα περνάει. Ότι έγινε κάτι…». Μπορεί το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής να καταδικάστηκε, ο φασισμός όμως είναι έξω, συνεχίζει να δίνει το «παρών» και είναι επικίνδυνος. Κερδήθηκε μία μάχη, όχι όμως και όλος ο πόλεμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σχορτσανίτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο των νεοναζί, που δεν μπορούσαν να αντέξουν το γεγονός πως ένας αθλητής με μαύρη επιδερμίδα αγωνιζόταν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, μαχόμενος με θάρρος έναντι στο φασισμό. Συγκεκριμένα το 2012, όταν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο απόγειο της δράσης τους, ο Ηλίας Παναγιώταρος είχε υποστηρίξει ότι ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας επειδή είναι μαύρος. «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα» είχε πει ο Παναγιώταρος. Η απάντηση του Σχορτιανίτη ήταν ηχηρή και αποστομωτική: «Δεν έχω πραγματικά να σχολιάσω τίποτα, πέρα από το ότι είμαι από 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.