Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση για τη δημοτική συγκοινωνία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την ανάγκη να συνδεθεί η δημοτική συγκοινωνία Βύρωνα με τους σταθμούς του μετρό «Ευαγγελισμός» (μπλε γραμμή), «Δάφνη» (κόκκινη γραμμή) και να πηγαίνει και προς την Πανεπιστημιούπολη, τονίζει, σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα.

Η ανακοίνωση:

Από παλιά λέγαμε πως η δημοτική συγκοινωνία πρέπει να συνδέεται με τους σταθμούς του μετρό «Ευαγγελισμός» (μπλε γραμμή), «Δάφνη» (κόκκινη γραμμή) και να πηγαίνει και προς την Πανεπιστημιούπολη. Όμως τώρα με τον κίνδυνο του covid – 19 το να υπάρχουν περισσότερα μέσα να μετακινούνται οι πολίτες δεν είναι μια ακόμη εξυπηρέτηση, είναι απόλυτη ανάγκη.
Η διέλευση μιας δημοτικής συγκοινωνίας από άλλο δήμο απαιτεί την έγκριση του συγκεκριμένου δήμου και την έκδοση υπουργικής απόφασης, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ. Κάτι που πολλοί δήμοι της Αττικής ήδη εφαρμόζουν…
Για παράδειγμα:

  • Εδώ και χρόνια η δημοτική συγκοινωνία Καισαριανής μεταφέρει τους δημότες στο μετρό Ευαγγελισμού.
  • Δυο γραμμές της δημοτικής συγκοινωνίας της Νέας Σμύρνης πηγαίνουν στο Μετρό του Νέου Κόσμου.
  • Ο Δήμος Ζωγράφου έχει εισηγηθεί τη σύνδεση της δημοτικής συγκοινωνίας με τον σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη.
  • Τρεις γραμμές της δημοτικής συγκοινωνίας Διονύσου συνδέουν το δήμο 1) με την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου 2) με την Πολυτεχνειούπολη 3) με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
  • Η δημοτική συγκοινωνία της Ηλιούπολης έχει ειδική γραμμή προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, ενώ και ο Δήμος Αχαρνών μεταφέρει με λεωφορεία τους φοιτητές προς τις σχολές του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ.

Γι αυτό και εμείς επιμένουμε:
Η δημοτική συγκοινωνία πρέπει να αναβαθμιστεί και να επεκταθεί.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.