Συγκρατημένη αισιοδοξία για το εμβόλιο της Pfizer

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η εταιρεία Pfizer ανακοίνωσε πως το εμβόλιο πάνω στο οποίο εργάζεται, αποδείχθηκε αποτελεσματικό κατά τουλάχιστον 90%. Αρχές του 2021 αναμένεται στη χώρα μας.

Η είδηση αυτή προκάλεσε αισιοδοξία και ενθουσιασμό ακόμη και στα χρηματιστήρια, τα οποία εμφάνισαν σημαντική άνοδο, με την ίδια την εταιρία μάλιστα να «απογειώνεται» στη Wall Street.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την Pfizer Inc. και την BioNTech SE αποδείχθηκε καλύτερο από το αναμενόμενο για την προστασία ανθρώπων από τον κορωνοϊό σε Covid-19 σε μια κεντρική μελέτη. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ορόσημο στην κούρσα των εμβολίων που μπορούν να σταματήσουν την παγκόσμια πανδημία. Το εμβόλιο αποδείχθηκε πάνω από 90% αποτελεσματικό στα πρώτα 94 άτομα που μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό και ανέπτυξαν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής της εταιρίας, Αλβέρτος Μπουρλάς, κάνοντας λόγο για «μεγάλη ημέρα για την επιστήμη και την ανθρωπότητα».

Τι έδειξε η ανάλυση της Pfizer
Η ανάλυση αξιολόγησε 94 επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid-19 μεταξύ των 43.538 συμμετεχόντων στη δοκιμή. Η Pfizer και η BioNTech ανέφεραν ότι από την ανάλυση των αποτελεσμάτων στις δύο ομάδες των ατόμων που μετείχαν στις δοκιμές -εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο και εκείνων στους οποίους χορηγήθηκε εικονικό φάρμακο (placebo)- προέκυψε ποσοστό αποτελεσματικότητας άνω του 90% επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση.

Το εμβόλιο εκτιμάται ότι θα έρθει στην Ελλάδα αρχές του 2021.

Πηγή: iefimerida.gr


sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.