Κείμενο, που κυκλοφόρησε με πρωτοβουλία του Περισσού, υπογράφουν επιφανείς νομικοί και προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Δεν το υπέγραψε το ΚΙΝΑΛ. Σήμερα Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων. Αντιπροσωπεία των ΚΟ των τριών κομμάτων θα επισκεφτεί σήμερα τον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ θα ζητήσουν ραντεβού και από Μαξίμου και Προεδρία.

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό επιφέρει η απαγόρευση της πορείας για το Πολυτεχνείο, όπως και των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων σε όλη τη χώρα. Το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, με πρωτοβουλία του Περισσού, υπογράφουν κοινό κείμενο νομικών και άλλων προσωπικοτήτων, που καταδικάζει την κυβερνητική απόφαση. 

Το κείμενο δεν υπογράφει το ΚΙΝΑΛ, παρά την επαφή που είχαν μαζί του οι πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis, αντιπροσωπεία των ΚΟ των τριών κομμάτων θα επισκεφτεί το πρωί της Δευτέρας τον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να του παραδωσει το κείμενο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους αρχηγούς των κομμάτων, αρχής γενομένης από τη Φώφη Γεννηματά.

Τι αναφέρει το κείμενο

Το κείμενο, που παρουσιάζει το iEidiseis, αναφέρει τα εξής:

«Καταδικάζουμε την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ης Νοέμβρη. Η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων σε όλη την χώρα και για τέσσερεις ημέρες, υπό την απειλή υψηλών χρηματικών προστίμων, μας οδηγεί σε άλλες εποχές. Πρόκειται για μιαν απόφαση βαθιά αντιδημοκρατική αλλά και αντισυνταγματική, όπως επισημαίνει και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αφού πλήττει τον πυρήνα του συνταγματικού δικαιώματος της συνάθροισης (άρθρο 11), επιβάλλοντας συνολική ανεπίτρεπτη αναστολή της ελευθερίας συνάθροισης και όχι απλά έναν ορισμένο τοπικό περιορισμό. Όμως, τέτοιου είδους γενική απαγόρευση επιβάλλεται μόνο σε συνθήκες κατάστασης πολιορκίας (άρθρο 48 του Συντάγματος), και υπό αυστηρά περιορισμένες και οριοθετημένες προϋποθέσεις. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί από λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Άλλωστε, οι φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος έχουν αποδείξει στην πράξη ότι κινητοποιούνται λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Δεν καλύπτεται ούτε καν από τον αντιδραστικό νόμο για τις διαδηλώσεις, ο οποίος ρητά εξαιρεί τις συγκεντρώσεις για τις επετείους της Πρωτομαγιάς και της 17ης Νοέμβρη από τη γνωστοποίηση, την απαγόρευση ή τον περιορισμό τους. Τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι λαϊκές ελευθερίες αποτελούν κατάκτηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Ακόμα και τώρα, πρέπει να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση».

Πηγή: ieidiseis.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.