Διχάζουν οι εικόνες που προβλήθηκαν στη Βουλή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ποικίλες αντιδράσεις, θετικά και αρνητικά σχόλια, προκάλεσε οπτικό αφιέρωμα με εικόνες της Παναγίας και πολεμικών οχημάτων που «έντυσαν» χθες (21/11/2020) τη Βουλή.

Επρόκειτο για ένα οπτικό αφιέρωμα το οποίο προβλήθηκε από τις 18:15 έως τις 20:45 και έπιανε όλη την πρόσοψη της Βουλής. Σε αυτό προβλήθηκε σε περίληψη όλη η ιστορία της Ελλάδας, με αναφορές στις ένδοξες πολεμικές στιγμές, αλλά και το πρόσωπο της Παναγίας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι την πρωτοβουλία έλαβε η Βουλή, για να δείξει «στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας, που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας».

Ωστόσο η προβολή του αφιερώματος σε γιγάντιο μέγεθος, με την Παναγία και τα πολεμικά οχήματα, λες και η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, αλλά και η μείξη πολεμικής ιστορίας και θρησκείας, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media. Πολλοί χαρακτήρισαν κακότεχνη, στα όρια του κιτς, την προβολή αυτών των εικόνων στο Κοινοβούλιο, και ανέφεραν ότι θα μπορούσε να προβληθεί στο εσωτερικό του κτιρίου ή στον χώρο του υπουργείου Αμυνας.

Πηγή: iefimerida.gr

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.