Φυσικές καταστροφές: Έρχεται επιβολή ειδικού τέλους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την επιβολή ενός νέου ειδικού τέλους από το 2024 για την συγκέντρωση χρημάτων  για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Η πρόσφατη δημόσια αναφορά του Κωστή Χατζηδάκη μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού στόχος της κυβέρνησης όπως είπε είναι η αύξηση των κονδυλίων που θα διατίθενται σε φυσικές καταστροφές.

Οι  πόροι που προβλέπονται, μέχρι σήμερα για έκτακτες ανάγκες στον προϋπολογισμό, είναι της τάξεως του 1 δισ. ευρώ ως αποθεματικό.  Πόσο που δεν επαρκεί  για να αντιμετωπιστούν ανάλογες  μελλοντικές καταστροφές  όπως στο θεσσαλικό κάμπο και η κυβέρνηση σκέφτεται  να επιδιώκει νέες πηγές εσόδων που θα στηρίξουν το ταμείο των φυσικών καταστροφών.

Ποιοι θα το πληρώσουν

Οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο όχι για ένα καθολικό φόρο-τέλος που θα προκαλούσε κοινωνικές αντιδράσεις, αλλά για μια στοχευμένη παρέμβαση με επίκεντρο τις επιχειρήσεις με μεγάλους τζίρους και ισχυρή κερδοφορία, όπως οι τράπεζες που ευνοούνται από την αύξηση των επιτοκίων αλλά και οι μεγάλες αλυσίδες και βιομηχανίες τροφίμων, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλα έσοδα λόγω των αυξημένων τιμών των προϊόντων.

Στελέχη του κυβερνητικού  οικονομικού επιτελείου μελετούν  για να βρουν το κατάλληλο μοντέλο χρηματοδότησης, μέσω πρόσθετου ειδικού τέλους που θα ταιριάζει στην οικονομική πολιτική φιλοσοφία της κυβερνητικής πολιτικής.

Από την πληρωμή  του ειδικού φόρου, δεν θα εξαιρεθούν μισθωτοί και συνταξιούχοι. Πιθανά να εξαιρεθούν  μόνο φυσικά πρόσωπα με μηνιαίες απολαβές κάτω από τον κατώτατο μισθό και σύνταξη, η στα όρια αυτά.

Ενώ δεν αποκλείεται και το  μοντέλο του τραπεζικού έκτακτου φόρου στις καταθέσεις.

Οι τελικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ληφθούν το επόμενο διάστημα ενώ τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο. Εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει να βάλει πλάτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα.

Σε όλη την Ευρώπη εξετάζεται πρόσθετο ειδικό τέλος για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη χώρα στη Ευρώπη που εξετάζει την επιβολή τέλους για την κάλυψη των ζημιών που προκαλούν οι φυσικές καταστροφές.

Η Σλοβενία, η οποία επλήγη από πλημμύρες τον περασμένο Αύγουστο που προκάλεσαν ζημιές περίπου 5 δισ. ευρώ σε όλη την χώρα,​​σχεδιάζει να επιβάλει πενταετή φόρο στα τραπεζικά κέρδη για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της ανοικοδόμησης από τις πλημμύρες μετά τη χειρότερη φυσική καταστροφή της χώρας εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες. Υποχρέωσε τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τις τράπεζες, αλλά και τους πολίτες να συνδράμουν στην αποκατάσταση.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.