ΡΕΚ: Οι ερωτήσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο 7/12

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι ερωτήσεις που κατέθεσε η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα για το δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει τη Δευτέρα 07/12/20.

Ερώτηση 1.

Συνεχιζόμενες οικοδομικές εργασίες στην Α΄ Ζώνη Προστασίας Υμηττού

Με βάση τη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 13/11, με τη δημοτική αρχή και τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή προκειμένου να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες οικοδομικές εργασίες στο στρατόπεδο Σακέτα, στην Α΄ Ζώνη προστασίας Υμηττού.

Ερώτηση 2.

Παρά το αίτημα της ΚΕΔΕ κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας για τη στήριξη των δήμων με δύο ΚΑΠ, προκειμένου να καλυφθούν οι έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού COVID 19, η κρατική επιχορήγηση που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, ενώ αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις του δεύτερου κύματος της πανδημίας, είναι πολύ μικρότερη των αναγκών που έχουν προκύψει.

Το ποσό που έχει χορηγηθεί στον Δήμο Βύρωνα, μετά και την επιχορήγηση των  257.329,63 €, ανέρχεται περίπου στις 700.000 €. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που καλύψατε μέχρι σήμερα και αυτές που προγραμματίζετε να καλύψετε.

Ερώτηση 3.

Με εκφρασμένη την αντίθεση δημοτικών παρατάξεων, συλλογικοτήτων και πολιτών του Βύρωνα, σχετικά με την πρόταση της δημοτικής αρχής για την ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί, ρωτάμε:

-Τι προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή και πως σχεδιάζει να προχωρήσει;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.