Υλοποιείται με επιτυχία το Πρόγραμμα «Στέγαση & Εργασία για Αστέγους» στους Δήμους Βύρωνα, Ελληνικού- Αργυρούπολης και Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τους τελευταίους μήνες υλοποιείται με επιτυχία το Πρόγραμμα «Στέγαση & Εργασία για τους Αστέγους», από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου μας, «Ελληνικό – Ανέλιξη Α.Ε.» ως διαχειριστή φορέα, και τη σύμπραξη με τους δικαιούχους φορείς, Δήμο Ελληνικού– Αργυρούπολης, Δήμο Βύρωνα και Δήμο Καισαριανής.

Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουν ήδη στεγαστεί 13 νοικοκυριά από τα αρχικά 25 που εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο εν λόγω Πρόγραμμα. Πρόκειται για κοινωνικά ευάλωτα άτομα και οικογένειες που είτε ζουν σε επισφαλείς συνθήκες κατοικίας, είτε διαβιούν στον δρόμο, πληττόμενοι από την ευρύτερη κοινωνικοοικονομική κρίση.

Στόχος του προγράμματος αποτελεί η συμβολή στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης στέγης και η πολύπλευρη ενδυνάμωση των ωφελούμενων σε ψυχοκοινωνικό και εργασιακό επίπεδο. Αυτό επιδιώκεται μέσω της επιδότησης μισθωμένων κατοικιών για δύο έτη καθώς και της διευκόλυνσης της μετέπειτα επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης των ωφελούμενων που είναι σε θέση να εργαστούν. Το Πρόγραμμα αποτελεί επιπρόσθετα ένα ενισχυτικό μοχλό κινητοποίησης για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και απευθύνεται όπως αντιλαμβάνεται κανείς, στις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μεσίτες/ιδιοκτήτες κατοικιών, με τους οποίους όλον αυτό τον καιρό συνεργαζόμαστε στενά και έχουν συμβάλλει – και αυτοί με την σειρά τους – στην ομαλή και επιτυχημένη υλοποίηση του.

Επενδύουμε στην επέκταση των συνεργασιών μας και στην περεταίρω ευαισθητοποίηση της κοινότητας προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε αποτελεσματικά τους ωφελούμενους μας, με πιο άμεσο στόχο την στεγαστική αποκατάσταση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν χωρίς αμφιβολία πληθώρα δυσκολιών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, της αλληλεγγύης και της συμμετοχής των πολιτών στη εξάλειψη φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού, ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση όσο το δυνατών περισσότερων, στο όλο εγχείρημα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.