Β. Δεμπόνος: Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προχωρήσει σε μια γενναία ανασυγκρότηση της πόλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βασίλης Δεµπόνος, Δηµοτικός Σύµβουλος, Δικηγόρος LL.M.

«Ζούµε σε µια πόλη που δεν είναι καθαρή, σε µια πόλη που δεν είναι φωτεινή, σε µια πόλη χωρίς πεζοδρόµια, µη φιλική σε άτοµα µε ειδικές ανάγκες, σε µια πόλη που στεγάζουµε τους µαθητές µας σε «κονταίνερ», σε µια πόλη που αφήνουµε τις επιχειρήσεις στο έλεος της τύχης τους, σε µια πόλη χωρίς θέσεις πάρκινγκ, σε µια πόλη….. που της λείπουν πολλά!!!

Στις τελευταίες εκλογές ο καθένας από εµάς έκανε  την επιλογή του, ψηφίζοντας τη νέα δηµοτική αρχή, που πίστευε ότι µπορούσε να τα αλλάξει όλα αυτά, και να φέρει για την πόλη µας µια νέα πνοή αισιοδοξίας, µια ελπίδα για το µέλλον, µακριά από τη µιζέρια, την κατήφεια και την απογοήτευση.

Σήµερα λοιπόν, η νέα δηµοτική αρχή η οποία εξελέγη, οφείλει να αφουγκραστεί την ανάγκη αυτή, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να προχωρήσει σε µια γενναία ανασυγκρότηση της πόλης µας µε µεγάλα και αναγκαία έργα, αλλά και τοµές στις παρεχόµενες υπηρεσίες της.

Στο πλαίσιο αυτό, τις επόµενες ηµέρες, θα διενεργηθεί, στη πόλη µας δηµόσια διαβούλευση επι του νέου τεχνικού προγράµµατος και προϋπολογισµού που προτείνεται από τη Νέα Δηµοτική Αρχή. Στο πρόγραµµα αυτό, περιέχονται όλα τα έργα που θα ξεκινήσουν ή έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται την επόµενη χρονιά.

Ωστόσο, αρκεί µια απλή ανάγνωση του προτεινόµενου αυτού σχεδίου, για να επιστρέψει η απογοήτευση και η κατήφεια και να διαφανεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα στο Βύρωνα.

Αυτό που επικρατεί στο νέο σχέδιο ανασυγκρότησης της πόλης µας από τη Νέα Δηµοτική Αρχή δεν είναι τίποτα άλλο από µια συνεχής απαρίθµηση έργων συντήρησης και επισκευής παλαιών έργων προηγούµενων δηµάρχων.

Δυστυχώς η Δηµοτική Αρχή για ακόµη µια φορά αποδεικνύει ότι δεν µπορεί µε όραµα και µε πολιτική πειθώ να διεκδικήσει για την πόλη µας, τον Βύρωνα, κονδύλια και χρηµατοδότηση που απαιτούνται για να αλλάξουν µορφή οι γειτονιές µας!»

www.smartbyron.gr

Facebook: smartbyron

Ευαγγελικής Σχολής 10-12, Άγιος Λάζαρος, Βύρωνας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.