Εμβόλιο Pfizer: Αλλεργική αντίδραση σε δύο άτομα στη Βρετανία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

AP Images

Προειδοποιήσεις από τη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης (MHRA) να μην κάνουν το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού άτομα με σημαντικό ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη των εμβολιασμών στη Βρετανία.

Δύο μέλη του προσωπικού του NHS (σ.σ.: του βρετανικού ΕΣΥ) που έλαβαν το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech την Τρίτη υπέστησαν αλλεργική αντίδραση, όπως επιβεβαίωσε το NHS στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, αμφότεροι αναρρώνουν μετά την πρώτη ημέρα του μαζικού εμβολιασμού στη Βρετανία.

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) έχει δώσει προληπτικές συμβουλές ότι όποιος έχει ιστορικό «σημαντικών» αλλεργικών αντιδράσεων σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια δεν πρέπει να λάβει το εμβόλιο.

Ο καθηγητής Stephen Powis, εθνικός διευθυντής ιατρικής για το NHS στην Αγγλία, δήλωσε: «Όπως συμβαίνει με τα νέα εμβόλια, το MHRA έχει συμβουλέψει προληπτικά ότι τα άτομα με σημαντικό ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων δεν θα πρέπει να λαμβάνουν αυτόν τον εμβολιασμό μετά το περιστατικό με τα δύο άτομα που έκαναν το εμβόλιο και παρουσίασαν αλλεργικές αντιδράσεις. Αμφότεροι, είχαν θέματα με αλλεργία, ωστόσο, η ανάρρωσή τους κρίνεται ικανοποιητική».

Οι συμβουλές του MHRA αναφέρουν: «Κάθε άτομο με ιστορικό σημαντικής αλλεργικής αντίδρασης σε ένα εμβόλιο, φάρμακο ή τροφή (όπως προηγούμενο ιστορικό αντίδρασης αναφυλαξίας ή εκείνων που έχουν συμβουλευτεί να φέρουν μαζί τους αδρεναλίνη) δεν πρέπει να λάβει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech. Οι συσκευές ανάνηψης πρέπει να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για όλους τους εμβολιασμούς. Ο εμβολιασμός πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν συσκευές ανάνηψης».

Πηγή: ethnos.gr, iefimerida.gr

Σχετικά θέματα: FDA: Οι 7 πιο συχνές παρενέργειες στο εμβόλιο της Pfizer

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.