Ημερίδα «Lockdown στον ιό… όχι στα συναισθήματά μου»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τηλε-ημερίδα από τη «Διέξοδο» του Δήμου Αχαρνών, «Lockdown στον ιό… όχι στα συναισθήματά μου».

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία αναλαμβάνει η «Διέξοδος» του Δήμου Αχαρνών. Το Κέντρο Πρόληψης που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της δύσκολης εποχής που διανύουμε, σχεδίασε και θα παρουσιάσει μια καινοτόμα δράση.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 διοργανώνει μέσω live streaming από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook (https://www.facebook.com/dimosacharnon) τηλε-ημερίδα με τίτλο:

«Lockdown στον ιό… όχι στα συναισθήματα.

Συζητώντας για τα συναισθήματα σε μια νέα πραγματικότητα»

Εισηγήτριες της ημερίδας θα είναι η Ψυχολόγος και επιστημονική υπεύθυνη της Διεξόδου Γιάννα Ιωάννου και η επίσης ψυχολόγος και στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Αργυρώ Κευγά.

Όσοι συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις εισηγήσεις των δύο ειδικών επιστημόνων του κέντρου, αλλά και να θέσουν τις ερωτήσεις τους πάνω σε τρεις άξονες:

  • Τι νιώθουμε αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας;
  • Πώς βιώνουμε αυτά τα συναισθήματα στην καθημερινότητά μας, μέσα από αλλαγές που παρατηρούμε στη συμπεριφορά μας και στη συμπεριφορά των άλλων;
  • Πρακτικές συμβουλές διαχείρισης του άγχους, του φόβου, της αγωνίας και των έντονων συναισθημάτων.

Το Κέντρο Πρόληψης Διέξοδος, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου και προέδρου του Σπύρου Βρεττού και της αναπληρώτριας προέδρου Μαρίας Μπούκη, έχει δώσει τον τελευταίο χρόνο σημαντικά δείγματα γραφής. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό έχει φροντίσει να συνδράμει σε πολλές περιπτώσεις που αφορούν όχι μόνο την πρόληψη από κάθε είδους εξαρτήσεις, αλλά προσφέροντας προγράμματα γονέων, βιωματικά εργαστήρια και διοργανώνοντας σεμινάρια, ομιλίες και εισηγήσεις. Πλέον εκμεταλλευόμενο τα νέα Μέσα προχωρά ένα ακόμη βήμα, διοργανώνοντας μια τηλε-ημερίδα, ούτως ώστε η επιστημονική πληροφόρηση που παρέχει να φτάσει πιο εύκολα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες.

Πηγή: airetos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.