Ήρεμα ρωτάμε: Στα πόσα ταξίδια υπάρχει πρόστιμο για τη Μαρέβα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, την καραντίνα και τις απογορεύσεις για την πανδημία.

Πρώτα ήταν η περίφημη εκδρομή στην Πάρνηθα εν μέσω τους σκληρού lockdown που ανάγκασε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να ανάψει το πράσινο φως για την μετακίνηση για λόγους σωματικής άσκησης μακριά από τον τόπο κατοικίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις έχουν απαγορευτεί και όχι αυτές εντός της Περιφέρειας. Η συγκεκριμένη βόλτα ανάγκασε τον πρωθυπουργό να συρθεί σε μια …αυτοκριτική για τα μάτια του κόσμου κάνοντας λόγο για μια …λάθος «στιγμή ανεμελιάς».

Όμως αυτή ήταν η αρχή. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έβαλε την Πολιτική Προστασία να τις εκδόσει ειδική έγγραφη άδεια, για να συνοδεύεσει τα στελέχη του οίκου Dior, στην Καλαμάτα που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία, όπως μας είπε η κυβέρνηση… Η κ. Μητσοτάκη ουσιαστικά σε ρόλο άτυπου κυβερνητικού στελέχους μπορεί σύμφωνα με τους κυβερνώντες να λαμβάνει άδειες και να κλείνει …δουλειές!

Όμως υπάρχει και συνέχεια. Η κ. Γκραμπόφσκι έκανε και τρίτο ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο. Πήγε νέα βόλτα στα Χανιά με πτήση της Ολυμπιακής  μαζί με δύο φίλες της!! Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα πήγε κατευθείαν στην πίστα του αεροδρομίου!!! Απολαμβάνοντας ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Η κ. Γκραμπόφσκι φαίνεται ότι απολαμβάνει προνόμοια υπουργών και βουλευτών που έχουν δυνατότητα απεριόριστης μετακίνησης για υπηρεσιακούς λόγους. Ωστόσο η ίδια δεν είναι μέλος ούτε της κυβέρνησης, ούτε του κοινοβουλίου. Εκτός αν …είναι και ο πρωθυπουργός δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα… Εκτός αν ετοιμάζεται ενόψει του νέου ανασχηματισμού να πάρει ειδική θέση στο κυβερνητικό σχήμα…

Εμείς ήρεμα ρωτάμε: Στα πόσα ταξίδια υπάρχει πρόστιμο για την κ. Γκραμπόφσκι;

aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.