ΡΕΚ για το Κέντρο Υγείας Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση:

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου μέλη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, συνομίλησαν με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές, εκφράζοντας τη στήριξη και τις ευχαριστίες τους στο έργο που προσφέρουν.

Η βασική άμυνα ενός πληθυσμού είναι ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο με ανθρώπινες συνθήκες ζωής και εργασίας, σε συνδυασμό με ένα υψηλής ποιότητας δημόσιο σύστημα υγείας και ασφάλισης. Θεωρούμε ότι οι δομές πρωτοβάθμιας υγείας σε επίπεδο δήμου και γειτονιάς, ειδικά μέσα σε συνθήκες πανδημίας, έχουν να παίξουν έναν κρίσιμο ρόλο στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων αλλά και στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων, ώστε να αποφεύγονται οριζόντια μέτρα που διαλύουν την κοινωνία και την οικονομία.

Γι’ αυτό και εμείς διεκδικούμε:

  • Τη διενέργεια συχνών επαναλαμβανόμενων και δωρεάν τεστ στον πληθυσμό του Βύρωνα, ιδιαίτερα στους μαθητές όταν θα ανοίξουν τα σχολεία
  • Την αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού και την απόσπαση δεύτερου καρδιολόγου
  • Την βελτίωση της περίφραξης και την φύλαξη του κτιρίου όλο το εικοσιτετράωρο.
  • Την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για την αξιοποίηση του υπογείου του κτιρίου, που σήμερα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.