Καταγγελία για αναβολή εμβολιασμού υγειονομικών λόγω… υπουργών!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών στο Σωτηρία για υπουργούς και παρατρεχάμενους, καταγγέλλει ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Πάνος Παπανικολάου.

Όπως τόνισε, «σήμερα 29/12 στο Σωτηρία (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στη μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Κικίλια».

«Επειδή είναι πολύ σοβαρό το θέμα θα πρέπει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να απαντήσει άμεσα γιατί ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των υγειονομικών. Είναι δεκάδες, τουλάχιστον 20. Θα πρέπει να μας πουν γιατί έγινε αυτό, ποιοι ήταν οι κύριοι και οι κυρίες που εμβολιάστηκαν και ακόμα κι αν ήταν μέλη του Υπουργικού θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Κικίλια από πού και ως πού μια υφυπουργός 40-45 ετών χωρίς προβλήματα υγείας έχει προτεραιότητα στον εμβολιασμό έναντι σε μια λοιμωξιολόγο ή σε μια νοσηλεύτρια» πρόσθεσε. «Τελείως τυχαία το λέω, το λέω έτσι. Δεν έχω συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό μου. Είπα γυναίκα για να κάνω τη σύγκριση γιατί έχει προτεραιότητα έναντι της λοιμωξιολόγου ή της νοσηλεύτριας του «Σωτηρία» που 10 μήνες ρισκάρουν τη ζωή τους μέσα στις πτέρυγες COVID και όταν πηγαίνουν σπίτι τους φοβούνται να φιλήσουν τα παιδιά τους» υπογράμμισε.

Ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχει ένας συμβολισμός με τον εμβολιασμό πολιτικών αρχηγών, αλλά όχι και να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. «Η καταγγελία που έφτασε σε εμάς μιλάει για τουλάχιστον 20 άτομα» σημείωσε ο καθηγητής-νευροχειρουργός στο γενικό Κρατικό Νίκαιας και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ.

Πηγή: aftodioikisi.gr, enikos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.