Από έλλειψη αναλώσιμων κινδυνεύει η επιχείρηση “Ελευθερία”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με “αρρυθμίες” συνεχίζεται η διαδικασία εμβολιασμού για τον νέο κορωνοϊό, καθώς καταγράφονται διάφορα μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα.

Προβληματισμό προκαλεί η έλλειψη, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά διεθνώς, αναλώσιμων υλικών όπως οι σύριγγες και ο ξηρός πάγος, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη μεταφορά των εμβολίων. 

Τα παραπάνω καταγράφει η εφημερίδα «Καθημερινή» και επικαλείται πληροφορίες, σημειώνοντας ότι «κυβερνητικοί παράγοντες πλησίασαν μεγάλη καπνοβιομηχανία αλλά και εισαγωγείς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλωσίμων ζητώντας τους να «στηρίξουν» την αγορά 5 εκατ. συρίγγων εντός του πρώτου 15νθημέρου του Ιανουαρίου για τους εμβολιασμούς, ένδειξη ότι η επιχείρηση «Ελευθερία» πιθανόν να κινδυνεύει από την έλλειψη αναλωσίμων στην πρώτη της φάση.

Οι σύριγγες είναι σε έλλειψη στην παγκόσμια αγορά όπως πέρυσι οι μάσκες. Eλλειψη υπάρχει ακόμα στην παραγωγή ξηρού πάγου που είναι απαραίτητος για τη μεταφορά του εμβολίου των Pfizer/BioNTech.

Πάντως, από την κυβέρνηση επιμένουν ότι θα τηρηθεί ο στόχος να εμβολιασθούν 220.000 άτομα μέχρι το τέλος του μηνός. Ο όλος σχεδιασμός παραμένει σε συντονισμό με την Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς δεν υπάρχουν σκέψεις να βολιδοσκοπηθούν εταιρείες για εθνική παραγγελία εμβολίων».

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.