Βορίδης: Ο «τσεκουράτος» Μάκης στο ΥΠΕΣ, φέρνει… εμφύλιο & εκλογές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ένα ισχυρό πρόσωπο της «γαλάζιας» πολυκατοικίας αναλαμβάνει το υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο τις άμεσες εκλογές.

Πρόκειται για τον «τσεκουράτο» (σ.σ. προσωνύμιο που του έχει μείνει, όταν το 1985, επικεφαλής περίπου 20 ΕΠΕΝιτών,  επιτέθηκε κρατώντας ένα αυτοσχέδιο τσεκούρι -στη φωτο- σε πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας), Μάκη Βορίδη, ο οποίος έχει μακρά πορεία σε αυτή την πολυκατοικία.

Διάδοχος του Νίκου Μιχαλολιάκου στη θέση του γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ το 1985. Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί το 2011 γιατί εντάχθηκε στη νεολαία της ΕΠΕΝ απάντησε ότι: «Η ΕΠΕΝ ήταν το κύριο όχημα για να εκφράσει τις απόψεις της η εθνική, λαϊκή και κοινωνική Δεξιά, και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή. Ως ακτιβιστής στον εθνικό, πατριωτικό κύκλο που ήθελα να δραστηριοποιηθώ πολιτικά, ήταν η μόνη διέξοδος», είχε προσθέσει.

-Επανεμφανίστηκε στην πολιτική τον Απρίλιο του 1994 όταν μαζί με άλλα 200 στελέχη του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου, προερχόμενα κυρίως από την ΕΠΕΝ και το διαλυθέν Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα, ίδρυσε το Ελληνικό Μέτωπο και εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία Πρόεδρός του. Τη θέση αυτή κράτησε μέχρι την άρση της πολιτικής δράσεως του Ελληνικού Μετώπου από την Κεντρική του Επιτροπή, τον Μάιο του 2005.

-Την άνοιξη του 2005, ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου προσχώρησε μαζί με όλο το κόμμα, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ.) του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ. Με τον ΛΑΟΣ εξελέγη τον Οκτώβριο του 2006 νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και το 2007 βουλευτής Αττικής. Με την επανεκλογή του τον Οκτώβριο του 2009, ορίστηκε από τον Γ. Καρατζαφέρη γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδος του κόμματος.

-Το Νοέμβριο του 2011 διορίστηκε υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

-Το Φεβρουάριο του 2012 υπερψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ και εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

-Επανεξελέγη βουλευτής το 2012, αυτή τη φορά με τη ΝΔ, της οποίας έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

-Τον Ιούνιο του 2014 διορίστηκε υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Σαμαρά, θέση στην οποία παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015.

– Τον Ιανουάριο του 2016  ορίστηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, Τομεάρχης Εσωτερικών.

-Στις εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής. Από τις 9 Ιουλίου 2019 ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

-Από σήμερα είναι υπουργός Εσωτερικών. Ίσως για να βοηθήσει τον Κ. Μητοτάκη μέχρι τις εκλογές, και, κυρίως, στις εκλογές να «υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς για να μην ξαναβρεθεί στην εξουσία με οποιαδήποτε μορφή της. Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές», όπως είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2018.

Εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα

Ή όπως είχε δηλώσει σε συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο, λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015:

«η δική μας γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά» και ότι «δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή» 

Γιατί, όπως είπε, οι εκλογές είναι «μια τέραστια ιδεολογική σύγκρουση. Μια σύγκρουση ανάμεσα σε δυο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της Ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά».

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.