Γ. Κατωπόδης: Καμία έκρηξη κρουσμάτων στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καθησυχαστικός εμφανίζεται -με ανακοίνωσή του- ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρ. Κατωπόδης, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί μεγάλης αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στον Βύρωνα.

Η δήλωση του Δημάρχου:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για «έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στους Δήμους του κεντρικού τομέα της Αθήνας και στο Βύρωνα», θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι από τα στοιχεία που διαθέτουμε δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αυτό αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι από τα 440 rapid test που έγιναν στο Βύρωνα, την παραμονή των Χριστουγέννων, μόλις δύο ήταν θετικά! Από τότε δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη περί «έκρηξης» κρουσμάτων.

Η φημολογία αυτή από όπου κι αν εκπορεύεται και όποιες σκοπιμότητες κι αν εξυπηρετεί, είναι επιζήμια για την κοινωνία, καθώς δημιουργεί αδικαιολόγητη και αβάσιμη ανησυχία, ειδικά σε οικογένειες με μικρά παιδιά που από σήμερα ξαναπάνε στο σχολείο.

Εμείς ως Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιo των αρμοδιοτήτων μας και για τη μεγαλύτερη προστασία των παιδιών και των εκπαιδευτικών, προχωρήσαμε χτες στο πλύσιμο-απολύμανση των προαυλίων όλων των σχολείων που άνοιξαν σήμερα. Επίσης έχουμε φροντίσει να υπάρχει επάρκεια μέσων ατομικής προστασίας για όλους. Στους Παιδικούς Σταθμούς δε, που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου, προχωρήσαμε από την Παρασκευή και σε προληπτικά μοριακά τεστ για όλο το προσωπικό!

Είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα και θα πράξουμε έγκαιρα ό,τι χρειαστεί για την προστασία των παιδιών και όλων των συμπολιτών μας, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα. Η διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων δεν βοηθάει στη διατήρηση της ψυχραιμίας που απαιτείται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία!»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.