ΑΡ.ΠΑ. Βύρωνα για τα τρομοδημοσιεύματα περί κρουσμάτων κορωνοϊού στον κεντρικό τομέα Αθηνών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε μάρτυρες απανωτών τρομοδημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρουν ότι «…βράζουν από κρούσματα οι Δήμοι του κεντρικού τομέα Αθηνών (Βύρωνας, Καισαριανή, Υμηττός/Δάφνη κλπ)». Τα ρεπορτάζ αυτά επικαλούνται την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ όπου διαπιστώνει «αυξημένα κρούσματα στον κεντρικό τομέα Αθηνών».

Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, ανακαλύψαμε το εξής: Έως και τα τέλη Δεκεμβρίου ο ΕΟΔΥ στην ημερήσια ενημέρωση που έκανε για την πορεία της επιδημίας, ανέφερε πάντα και τον αριθμό των τεστ που πραγματοποιήθηκαν πλάι στην στήλη των κρουσμάτων. Έτσι, μπορούσε ο καθένας να κρίνει πόσο σοβαρή είναι η εξέλιξη της επιδημίας, συγκρίνοντας και βγάζοντας στατιστικό δείγμα θετικότητας στον ιό (αριθμός συνολικών τεστ και πόσα από αυτά βγαίνουν θετικά).

Ξαφνικά όμως από τα τέλη Δεκεμβρίου ’20, ο ΕΟΔΥ εξαφάνισε τον αριθμό των τεστ και ανακοινώνει μόνο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων! Και ρωτάμε λοιπόν: Γιατί άλλαξε την πολιτική του ο ΕΟΔΥ; Τα υπάρχοντα επιδημιολογικά στοιχεία δικαιολογούν τη λήψη μέτρων όπως απαγόρευση κυκλοφορίας (που στη Δυτική Αττική και αλλού είναι από τις 6 μμ); Βάσει ποιών δεδομένων βγαίνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και λένε ότι «…βράζει από κρούσματα ο κεντρικός τομέας Αθηνών»;

Είναι γνωστό πως ο Δήμος Βύρωνα έκανε πριν ένα μήνα δωρεάν rapid test με την συμμετοχή 440 κατοίκων των περιοχών μας και είχαν βρεθεί μόλις 2 θετικοί στον ιό, ενώ πριν λίγες μέρες έκανε δωρεάν rapid τεστ και ο Δήμος Ζωγράφου με την συμμετοχή 350 κατοίκων και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά! Ο Δήμος Γαλατσίου έχει ήδη ανακοινώσει παρόμοια στατιστικά. Παρ’ όλ’ αυτά η τρομοδημοσιογραφία καλά κρατεί: Με την ίδια λογική της διασποράς τρόμου και χωρίς να υποστηρίζεται από τα τότε επιδημιολογικά στοιχεία, κυβέρνηση και καθεστωτικά ΜΜΕ επέβαλλαν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 μμ στην Δυτική Αττική και αλλού.

Επί δέκα (10) ολόκληρους μήνες η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος περίθαλψης, διότι πολύ απλά αυτή είναι η πολιτική της: Επιδιώκει διαρκώς την προώθηση του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης, ενώ παράλληλα δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια € στα καθεστωτικά ΜΜΕ, στα «σκόϊλ ελικίκου», σε άλλους ημετέρους και σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Και την ίδια στιγμή μειώνει διαρκώς τις δαπάνες για την δημόσια περίθαλψη. Γίνονται χιλιάδες προσλήψεις αστυνομικών και πρακτικά καθόλου γιατρών και νοσηλευτών. Αγοράζονται σαν κατεπείγοντα αστυνομικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ενώ βαλτώνουν στη γραφειοκρατία οι αγορές νοσοκομειακών οχημάτων.

Η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή να αντιμετωπίσει την πανδημία μέσω της αστυνομίας. Γι’ αυτό βλέπουμε εδώ και δέκα μήνες ότι η δημόσια συζήτηση επικεντρώνει στην ατομική ευθύνη του λαού και λαμβάνει διάφορες μορφές ενοχοποίησης του κόσμου: Εμείς φταίμε άμα κολλήσουμε, εμείς πάλι φταίμε άμα κολλήσουν και άλλοι, εμείς τελικά φταίμε για αυτούς που θα αρρωστήσουν ή/και θα πεθάνουν… Οι μόνοι που δεν φταίνε για την κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι η κυβέρνηση και το κεφάλαιο.

Η ίδια η ζωή απέδειξε με έναν τραγικό τρόπο, ότι η υπαρκτή επιδημία με τους υπαρκτούς νεκρούς αποτελεί ένα πεδίο εκμετάλλευσης για την κυβέρνηση και το κεφάλαιο. Σκοπός τους δεν ήταν ποτέ, δεν είναι σήμερα, δεν θα είναι ούτε αύριο η υγεία και η δημόσια περίθαλψη του κόσμου. Σκοπός τους είναι η εφαρμογή πολιτικών που στηρίζουν την εξουσία, τα προνόμια και τα κέρδη των οικονομικά ισχυρών προωθώντας την υποτίμηση της ζωής του λαού, την καταστροφή της φύσης, την λεηλασία των εργατικών δικαιωμάτων, την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, την εδραίωση της αστυνομοκρατίας.

Υλοποιούν με καταιγιστικούς ρυθμούς πολιτικές σύνθλιψης των εργαζόμενων, διάλυσης της δημόσιας παιδείας, συντριβής των μικρομεσαίων στρωμάτων, ληστείας των δημόσιων χώρων, αρπαγής της δημόσιας περιουσίας, συγκέντρωσης του πλούτου σε όλο και λιγότερους, καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος. Όσα αντιλαϊκά νομοσχέδια είχαν στο συρτάρι, τα ψήφισαν μέσα σε ελάχιστους μήνες, με τον λαό έγκλειστο στα σπίτια έχοντας ως πρόσχημα την αντιμετώπιση της επιδημίας. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό! Παλεύουμε/Ζητάμε:

Α. Να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία και να σταματήσει η παραπληροφόρηση/τρομοδημοσιογραφία.

Β. Να καταργηθούν η απαγόρευση κυκλοφορίας και το οριζόντιο λοκντάουν. 

Γ. Άμεση ουσιαστική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος περίθαλψης, δωρεάν τεστ για όλους και όλες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.