Έκτακτη σύσκεψη στον Δ. Βύρωνα για την κακοκαιρία Λέανδρος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος έχει προμηθευτεί αλάτι για αποχιονισμό των δρόμων, θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου ενώ για τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα υπάρξει ανακοίνωση την Κυριακή.

Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της κακοκαιρίας Λέανδρος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15/1 στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας με στόχο τη λήψη έκτακτων μέτρων και την καλύτερη προετοιμασία του Δήμου, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ.

Ο Δήμος Βύρωνα έχει προμηθευτεί ήδη αλάτι σε επαρκείς ποσότητες για τον αποχιονισμό των δρόμων, αλλά και σε σάκους για να διατεθεί σε δημότες σε περίπτωση χιονόπτωσης (ειδικά στον Καρέα) ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση στα σπίτια τους. Εφόσον χρειαστεί οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του δήμου στο τηλ: 210 7644486.

Αν απαιτηθεί θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου για τη φιλοξενία άστεγων συμπολιτών μας.

Επιπλέον, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα εγκρίθηκε το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Βορέας» για χιονοπτώσεις και παγετό το οποίο τίθεται σε ισχύ.

Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων αλλά και σε περίπτωση παγετού, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται και στην Αττική.

Σε περίπτωση τραυματισμών το Κέντρο Υγείας Βύρωνα λειτουργεί σε 24ώρη βάση. 214 6872980 & 990

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για μέτρα ατομικής προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  

https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/epideinosi-toy-kairoy-apo-simera-pempti-14-01-2021-me-kata-topoys-pyknes

Για τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 18/1 θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση την Κυριακή, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.