Προκήρυξη του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εμπνευσμένο από την ελληνική επανάσταση του 1821 και τα διακόσια χρόνια από την έναρξή της είναι το θέμα του φετινού Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης εφήβων και νέων του Δήμου Βύρωνα και συγκεκριμένα αναφορικά με το δοκίμιο του Γιώργου Σεφέρη «Ένας Έλληνας – ο Μακρυγιάννης».

Κάθε χρόνο το μήνα Ιανουάριο, για τον εορτασμό από τη γέννηση του μεγάλου ρομαντικού ποιητή, ο Δήμος μας ξεκινά τη δράση με τίτλο “στο βλέμμα του Μπάιρον” απευθυνόμενος  σε μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τον στοχασμό και τη συγγραφή.

Έτσι και φέτος το πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «στο βλέμμα του Μπάιρον»,  ο Δήμος Βύρωνα προκηρύσσει τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους/ες και νέους/ες. 

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

Α) να καλλιεργήσει στη νεολαία το ενδιαφέρον για ζητήματα που έχουν σχέση με τα οράματα του Μπάιρον για την ανθρωπότητα.

Β) να ενθαρρύνει τους νέους να εκφράσουν τη συγγραφική τους ικανότητα καθώς και την καλλιτεχνική τους ευαισθησία μέσα από τη λογοτεχνική έκφραση.

Ο διαγωνισμός εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Βύρωνα για τη δημιουργία μιας σχέσης ανάμεσα στη νεολαία και τις πνευματικές μορφές του τόπου μας που αποτελούν σύμβολα δημιουργίας και εναλλακτικής αντίληψης για τη ζωή.

Δείτε εδώ την προκήρυξη του 7ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού και περισσότερες χρηστικές πληροφορίες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.