Β. Σπανάκης: δημιουργία εξειδικευμένου Σώματος για επαρκή αστυνόμευση σε Μετρό και Τραμ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αφορμή το αποτρόπαιο περιστατικό της άγριας επίθεσης που δέχτηκε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου εργαζόμενος του Μετρό στην Ομόνοια από δύο νεαρούς, ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, ζητάει με Κοινοβουλευτική του παρέμβαση τη λήψη μέτρων καθώς και τη δημιουργία εξειδικευμένου Σώματος για επαρκή αστυνόμευση σε Μετρό και Τραμ.

Στην Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών & Μεταφορών, ο κ. Σπανάκης τονίζει μεταξύ άλλων πως:

«Επειδή είναι αδιανόητο σε μία Ευρωπαϊκή χώρα, ένας εργαζόμενος να δέχεται επίθεση και να τραυματίζεται σε κεντρικό σταθμό της Πρωτεύουσας.

Επειδή το δίκτυο του Μετρό και του Τραμ της Αττικής συνεχώς επεκτείνεται, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Επειδή το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεμονωμένο καθώς κατά το παρελθόν έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τόσο σε αριθμό όσο και σε σοβαρότητα», και ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς:

«1) Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε για πρόσθετη αστυνόμευση του Μετρό και του Τραμ ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά και να μην κινδυνεύσουν ξανά τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επιβάτες των Δημόσιων Συγκοινωνιών;

2) Προτίθεστε να προχωρήσετε στη δημιουργία ενός Εξειδικευμένου Σώματος για επαρκή αστυνόμευση σε Μετρό και Τραμ, στα πρότυπα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών;

3) Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προχωρήσετε για να υλοποιηθεί η Σύμβαση που καταρτίσθηκε μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Αττικό Μετρό Α.Ε. και προβλέπεται στο Ν. 2838/2000;»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.