ΡΕΚ: Με προχειρότητα και αδιαφορία οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής στα ερωτήματά μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου για το δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα που έγινε στις 13/01/2020, κάνοντας λόγοα για προχειρότητα, αδιαφορία, καθυστέρηση και παρελκυστική τακτική της δημοτικής αρχής στα ερωτήματα που είχε καταθέσει.

Το Δελτίο Τύπου:

Στην  πρόσφατη συνεδρίαση 13/01/2020 του δημοτικού συμβουλίου καταθέσαμε μια σειρά ερωτήσεις για ζητήματα που λιμνάζουν και απασχολούν τους πολίτες. 

Οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής στα ερωτήματά μας, δείχνουν προχειρότητα, αδιαφορία, καθυστέρηση και παρελκυστική τακτική.

1) Η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα.
Το αίτημα που καταθέσαμε για να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, με αξιοποίηση του υπογείου κτιρίου και ενίσχυση με το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη στην πόλη μας, έγινε αποδεκτό από την δημοτική αρχή και θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ.

2)Για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου στην Νεράιδα και την απόδοσή του στους πολίτες.
Η απάντηση του δημάρχου απέδειξε ότι ή δημοτική αρχή, τα έξι χρόνια που διοικεί τον δήμο, αντιμετώπισε το θέμα επιφανειακά και με  χαλαρότητα.  Από την απάντηση αποδείχθηκε ότι οι διαβεβαιώσεις που έδινε η δημοτική αρχή  τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο, ότι το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία και δεν έπρεπε ως παράταξη να ρωτάμε γιατί θα χαλούσε η συμφωνία, καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα, αλλά ήταν στα πλαίσια μια παρελκυστικής τακτικής για να αποφύγει την ανάδειξη της απραξίας της.
Η πρότασή μας για συζήτηση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να εξεταστούν τα νέα δεδομένα, έγινε αποδεκτή.

3)Για το σταμάτημα των οικοδομικών εργασιών στο στρατόπεδο Σακέτα στην Α΄ Ζώνη Προστασίας του Υμηττού.
Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος στις 15/10/20 από την ιστοσελίδα «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», καταθέσαμε ερώτηση στην δημοτική αρχή ζητώντας να ληφθούν πρωτοβουλίες για το σταμάτημα των εργασιών. Εκτός από τις 2 ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής με τις οποίες εξέφρασε την αντίθεσή της  στην συνέχιση των εργασιών και την αντιπροσωπευτική διαμαρτυρία στις 19/11/20 μετά από πρότασή μας, καμία άλλη ενέργεια δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και οι εργασίες συνεχίζονται. Η δημοτική αρχή δεν προέβη ούτε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες στις οποίες είχαμε συμφωνήσει όλες οι δημοτικές παρατάξεις.
Στην ερώτησή μας  στο δημοτικό συμβούλιο στις 13/01/21, η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι «αύριο ο νομικός σύμβουλος του δήμου θα πάει για να πάρει την εισαγγελική παραγγελία».  Με την μόνη διαφορά ότι μας είχαν δώσει την ίδια απάντηση στις 12/11/20 στην έκτακτη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής όπως και στις 10/12/20 στη συνάντηση που είχαμε για τον προϋπολογισμό και δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια.
Με την μέχρι σήμερα ανοχή και αδράνεια της δημοτικής αρχής
, οι οικοδομικές εργασίες συνεχίζονται, το φυσικό περιβάλλον και ο Υμηττός πληγώνονται ανεπανόρθωτα, ανοίγοντας τον δρόμο στα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν τον δασικό του χαρακτήρα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού ενάντια στις πολιτικές πρακτικές που τον υπονομεύουν και για την απομάκρυνση όλων των εγκαταστάσεων – Κράτους, Δήμου, Ιδιωτών –που δεν είναι συμβατές με το περιβάλλον του Υμηττού.

4)Για την σχολάζουσα κληρονομιά στην  Νικηφορίδη και την αξιοποίηση της από τον δήμο.
Η απάντηση ήταν ότι οι διαδικασίες για αυτές τις περιπτώσεις είναι χρονοβόρες και θα πρέπει πρώτα να αποδοθούν στο δημόσιο για να μπορέσει να την διεκδικήσει ο δήμος, ότι θα συγκληθεί η επιτροπή που συγκροτήθηκε πριν ένα χρόνο και δεν συγκλήθηκε μέχρι σήμερα και θα συζητηθεί πιο συντεταγμένα σε επόμενο Δ.Σ.

5)Για την επισκευή – ανακατασκευή των πεζοδρομίων.
Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι δεν έχει την δυνατότητα να κάνει τις επισκευές σε όσα πεζοδρόμια της πόλης είναι αναγκαίες. Τώρα γίνονται μικρές παρεμβάσεις ανακατασκευής σύμφωνα με τις δυνατότητες της υπηρεσίας.  Έχει  καταθέσει προμελέτη στην Περιφέρεια για να χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή της πλειοψηφίας των πεζοδρομίων και αναμένει την έγκριση.

6)Για την κακή κατάσταση στις οδούς, Νεοπτολέμου, Βρυούλων, Αρρύβου, Μανωλά, Ολυμπιάδος, Αδ. Κοραή.
Με την απάντησή της η δημοτική αρχή προσπάθησε να διαστρεβλώσει για άλλη μια φορά την πραγματικότητα προκειμένου να δικαιολογήσει την απραξία της στα διατυπωμένα αιτήματα των πολιτών και των συλλογικοτήτων από το 2019 και 2020, που ενημέρωσαν τον δήμο για τα προβλήματα της περιοχής τους. Για τις κατηγορίες της κακοδιοίκησης και της άρνησης  να απαντά στα αιτήματα των πολιτών, δεν δόθηκε καμία απάντηση. Προφανώς θα συνεχίσει την ίδια τακτική παρακάμπτοντας τον νόμο και η απάντησή της θα δίνεται μόνο αν οι πολίτες προσφεύγουν στον συνήγορο του πολίτη, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

7)Για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας του οδοστρώματος, στην οδό Αγίας Σοφίας.
Η απάντηση ήταν ότι η δημοτική αρχή θέλει λίγο χρόνο και θα επισκευάσει το κομμάτι μόνο μεταξύ των οδών Κύπρου και Χρ. Σμύρνης. Αντί να επισκευάσει το σύνολο του τμήματος που αναφέραμε ή στην χειρότερη περίπτωση να επισκευάσει πρώτα το πιο επικίνδυνο κομμάτι του και στη συνέχεια το υπόλοιπο, επέλεξε να παρέμβει μόνο στο κομμάτι που είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το υπόλοιπο. 
Η δημοτική αρχή επέλεξε για άλλη μια φορά να δώσει  μια απάντηση στον αέρα, απoδεικνύοντας την αδιαφορία της  για σοβαρά ζητήματα καθημερινότητας που έχουν σχέση με την ασφάλεια των πολιτών και για τα οποία δεν απαιτούνται πολλά χρήματα, παρά μόνο συνέπεια για την εκπλήρωση του ελάχιστου των υποχρεώσεων που έχει μια δημοτική αρχή.
Πολλές φορές έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις, οι κακοτεχνίες επαναλαμβάνονται, όπως και οι παρεμβάσεις χωρίς σχέδιο μετά την ασφαλτόστρωση, τα έργα παραλαμβάνονται και πληρώνονται, η δημοτική αρχή αρκείται τα φαινόμενα αυτά να  τα χαρακτηρίζει… αστοχίες, η μερική αποκατάσταση από τους εργολάβους γίνεται μετά την διαμαρτυρία πολιτών και δημοτικών παρατάξεων. Η δε συντήρηση ή επισκευή τους είναι  όνειρο θερινής νυκτός, αφού η δημοτική αρχή δηλώνει αδυναμία περιμένοντας να τα εντάξει στην επόμενη εργολαβία.

8)Για τον καθαρισμό εξωτερικά των εγκαταλελειμμένων κτιρίων.
Δήλωσαν ότι έχουν ξεκινήσει οι καθαρισμοί και θα συνεχιστούν. Εμείς απλά να πούμε, ότι οι πολίτες γνωρίζουν εάν καθαρίζονται, ποια και με  ποιους ρυθμούς. Είναι γνωστή  π.χ. η καταγγελία εδώ και ένα χρόνο για το εγκαταλελειμμένο στην παλιά  αγορά του Βύρωνα, που είναι εστία μόλυνσης και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, και δεν είναι το μοναδικό. 

9)Για τα ετοιμόρροπα και επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίρια στον Βύρωνα.
Επειδή μετά από επείγον έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, από 110 δήμους  δηλώθηκαν 9.342 ετοιμόρροπα κτίρια και από τον δήμο Βύρωνα δεν δηλώθηκε κανένα, ρωτήσαμε  αν ασχολήθηκαν με το αυτό θέμα.  Η απάντηση ήταν ότι δεν υπήρχε η πλατφόρμα που τους είχαμε πει ότι έπρεπε  να δηλωθούν και ότι μετά από τηλεφωνική επαφή με το γραφείο υπουργού θα τα δηλώσουν, γιατί δεν τους είχε σταλεί έγγραφο. Το αστείο είναι ότι στα έγγραφα ερωτήματα που καταθέσαμε δεν αναφέραμε για πλατφόρμα και φυσικά παραμένει αναπάντητο το ερώτημα από πού ενημερώθηκαν οι άλλοι δήμοι και απάντησαν και δεν ενημερώθηκε ο  Δήμος Βύρωνα.  Οι δημότες και οι δημοτικές παρατάξεις  ενημερωθήκαμε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό ημερήσιο και τοπικό τύπο. Ο Δήμος Βύρωνα με υπηρεσίες, νομικούς, υπαλλήλους και γραφεία τύπου, δεν έμαθε και δεν άκουσε τίποτα;  Έπρεπε άραγε να κάνουμε την ερώτηση για να καταγράψουν τα ετοιμόρροπα ή επικίνδυνα κτίρια;  Έξι χρόνια τι έχουν κάνει;
Μας απάντησε λοιπόν ότι κατέγραψαν 15 τέτοια κτίρια και είναι έτοιμοι να τα στείλουν. Ελπίζουμε να έχουν κάνει πλήρη καταγραφή και όχι κίνηση για να βγάλουν ετεροχρονισμένα μια υποχρέωση από πάνω τους

Δίνουμε εδώ τον σύνδεσμο για ένα από τα πολλά δημοσιεύματα στις 09/11/20, δύο μήνες πριν, γι΄αυτό το θέμα: https://www.airetos.gr/

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.