Καλούμε σε μαζική παρουσία-διαμαρτυρία στο ανοικτό δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 4/7στις 7 μμ στο δημαρχείο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κείμενο-ανακοίνωση της ανοιχτής Πρωτοβουλίας κατοίκων για την υπεράσπιση του Λόφου Κοπανά:

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ

Ο ΛΟΦΟΣ ΚΟΠΑΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ

Με την απόφαση υπ. αριθμ. 953/22.6.2023 ο ΄Άρειος Πάγος απέρριψε του απέρριψε τις αιτήσεις αναίρεσης που είχαν καταθέσει για το λόφο Κοπανά το Ελληνικό Δημόσιο και οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού κατά της απόφασης του Εφετείου που αναγνώριζε σε ιδιώτες την ιδιοκτησία έκτασης 104 στρεμμάτων στο λόφο Κοπανά.  Η απόφαση αυτή αποτελεί μια αρνητική εξέλιξη για την τακτική που επέλεξαν οι δημοτικές αρχές της περιοχής. Όμως, για την Ανοικτή Πρωτοβουλία Κατοίκων για την Υπεράσπιση του Λόφου Κοπανά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Η  διεκδικουμένη από ιδιώτες έκταση του  Λόφου Κοπάνα, που περιλαμβάνει 104 στρέμματα μεταξύ αυτών και τα θέατρα των Βράχων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις , χώροι περιπάτου, πυροφυλάκειο, είναι δημόσια δασική έκταση.. Ο λόφος αποτελεί συνεχές κομμάτι της δασικής έκτασης του Υμηττού και παρά τις συνεχείς αποψιλώσεις του για εκμετάλλευση και τους εμπρησμούς, προστατεύθηκε ως ένα σημείο μέχρι τώρα από τη δόμηση με τη δασική νομοθεσία, μικρά τμήματά του έχουν φυτευτεί και αποτελεί ένα πολύτιμο ελεύθερο χώρο για τις λαϊκές ανάγκες πολιτισμού, αθλητισμού, αναψυχής

Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, όπως και η τωρινή, έχουν τεράστιες ευθύνες, γιατί κρατούσαν τους κατοίκους στην άγνοια,παρότι γνώριζαν για τις διεκδικήσεις των ιδιωτών και δεν ενημέρωναν ποτέ για αυτές και γιατί με τους χειρισμούς τους ευνόησαν τα ιδιωτικά συμφέροντα. Σταμάτησαν να διεκδικούν από τις κυβερνήσεις να κατοχυρωθεί ο χώρος αυτός οριστικά κι αμετάκλητα ως δημόσιος και δασικός.Ακόμα και πρόσφατα με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου ζήτησαν κομμάτια της έκτασης του Λόφου να εξαιρεθούν από την προστασία για να επιτελέσουν λειτουργίες του δήμου.Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν υποβληθεί αίτημα των ιδιωτών διεκδικητών και τρία αιτήματα του δήμου Βύρωνα για αποχαρακτηρισμό τμημάτων του λόφου Κοπανά από δασικά. Και το θετικό είναι ότι όλα αυτά τα αιτήματα απορρίφθηκαν ταυτόχρονα και αναγνωρίστηκε ο δασικός τους χαρακτήρας  με πρόσφατη απόφαση επιτροπής του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τεράστια ευθύνη έχουν και όλες οι κυβερνήσεις, γιατί αναγνώρισαν ουσιαστικά τους ιδιοκτήτες με τους τίτλους από την τουρκοκρατία και χρησικτησία, καταβάλλοντας τους αποζημιώσεις για την κατασκευή των σχολείων, αφήνοντας παράλληλα την υπόλοιπη έκταση χωρίς οριστική κατοχύρωση του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα της.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιοιδιωτικοποιήσεων και  εμπορευματοποίησης των δημόσιων, ελεύθερων και δασικών εκτάσεων στο όνομα της «ανάπτυξης», των επενδύσεων και της κερδοφορίας για καταπάτηση των ελεύθερων χώρων και των δασικών εκτάσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και ο Υμηττός έχει μπει στο στόχαστρο από κράτος, κυβερνήσεις, δήμους, δικαστήρια, εκκλησία, ιδιωτικά συμφέροντα, εταιρείες που τον αντιμετωπίζουν και τον χρησιμοποιούν ως χώρο προς εκμετάλλευση, κατατρώγουν το δάσος και οικοπεδοποιούν το βουνό.

Η όρεξη των ιδιωτών έχει ανοίξει και ήδη υπάρχει δικαστική διεκδίκηση από ιδιώτες της ιδιοκτησίας για άλλα 60 στρέματα του Λόφου Κοπανά.

Η κατάσταση αυτό αφορά όλο το λαό του Βύρωνα, σχετίζεται με τις συνθήκες ζωής μας στην ήδη επιβαρυμένη και τσιμεντοποιημένη πόλη μας σε συνθήκες κλιματικής κρίσης που δημιουργού πολλαπλές συνέπειες.

Δεν θα αφήσουμε τους δήμους να συνεχίζουν ανενόχλητοι τους καταστροφικούς χειρισμούς τους. Παίρνουμε την υπόθεση της Υπεράσπισης του Λόφου Κοπανά στα χέρια μας. Υπερασπιζόμαστε τους κοινούς χώρους που η ύπαρξη τους είναι αναγκαία για την ίδια μας τη ζωή. Μόνο οι ίδιοι οι κάτοικοι μπορούμε να σώσουμε τους ελεύθερους χώρους, τις κοινωνικές υποδομές και τα δάση. Να παραμείνουν πνεύμονας ελευθερίας και πολιτισμού. Να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον και τις συνθήκες ζωής μας, για να μην γίνουν οι γειτονιές μας τσιμεντένιες φυλακές. Να αγωνιστούμε για τον κοινωνικό έλεγχο των δημόσιων χώρων.Δεν αποδεχόμαστε κανένα συμβιβασμό και καμιά συναλλαγή/ανταλλαγή με τους ιδιώτες – διεκδικητές του. Όχι στη συνέχιση της πολιτικής της αδιαφάνειας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Καλούμε σε μαζική παρουσία-διαμαρτυρία στο ανοικτό δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 4/7στις 7 μμ στο δημαρχείο

Απαιτούμε :

Όλος ο λόφος Κοπανά να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο με νομοθετική παρέμβαση και να διασφαλιστεί ο δημόσιος και δασικός χαρακτήρας της περιοχής ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και οικοπεδοποίησή της.

Να μπει τέρμα στην εμπορευματοποίηση και τη δόμηση των ελεύθερων χώρων. Ο λόφος Κοπανά ελεύθερος και προσβάσιμος για όλους-ες, κοινωνικός ώστε να καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες.

Απόλυτη προστασία του Υμηττού από τη δόμηση, την τσιμεντοποίηση, την αλλαγή χρήσης και τις κάθε είδους εγκαταστάσεις και διεκδικήσεις.

Πηγή: Πρωτοβουλία κατοίκων

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.