Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Γεωργιάδη για τα «κλειδιά στην εστίαση»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή, τα σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη για την κινητοποίηση των εστιατόρων και των επαγγελματιών της εστίασης την Τετάρτη 10/2. Θα συγκεντρώσουν κλειδιά καταστημάτων με σκοπό να τα παραδώσουν στο μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν, καθώς θεωρούν ελλειπή τα μέτρα στήριξής τους από την κυβέρνηση.

Αδ. Γεωργιάδης: Τα παραλαμβάνω εγώ τα κλειδιά…

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά να παραλάβει ο ίδιος τα κλειδιά των επιχειρηματιών σημειώνοντας ότι υπάρχουν κλάδοι που έχουν πληγεί περισσότερο από την εστίαση. Τόνισε μάλιστα ότι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του κλάδου της εστίασης κατά τη συνάντηση που είχε το πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και των εστιατόρων, του εξέφρασαν τη θέση ότι προτιμούν να μην ανοίξουν το Φεβρουάριο με περιοριστικά μέτρα όπως λιγότερα τετραγωνικά κλπ.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκνευριστικά αλαζονικοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της εστίασης βρίσκονται σε απόγνωση, αντιμέτωποι όχι απλά με κίνδυνο λουκέτων και απολύσεων αλλά πλέον με αδυναμία επιβίωσης.

»Ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Γεωργιάδης δεν βρίσκει λέξη να πει για την ανάγκη μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, κουρέματος του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων αντί για κουτσουρεμένα επιδόματα αναστολής της εργασίας τους. Απαντά στην αυτονόητη διαμαρτυρία τους μόνο με ειρωνεία και προκλήσεις, καλώντας τους να παραδώσουν σε εκείνον και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

»Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον υπουργό που αναρωτιόταν εν μέσω πανδημίας «τι θα τα κάνει ο κόσμος τα λεφτά, θα γίνει 300 κιλά» και «τι να τα κάνουμε 1000 λεωφορεία, να κόβουν βόλτα στο Σύνταγμα».

»Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν ζουν απλά στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είναι και εκνευριστικά αλαζονικοί».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα: «Τα κλειδιά της εστίασης» στο Μαξίμου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.