Λογαριασμοί Ρεύματος/Αερίου: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν, αναζητούν διακανονισμούς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρέπει επιτέλους να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες σε αυτή τη χώρα.

Τα λαϊκά στρώματα “γονατίζουν” μπροστά στον ερχομό των λογαριασμών της ενέργειας.

Δημιουργείται μια νέα γενιά ανεξόφλητων ποσών προς τις ηλεκτρικές εταιρείες. 

Το φάντασμα μιας νέας γενιάς ληξιπρόθεσμων οφειλών, χτυπά την πόρτα της ενεργειακής αγοράς, με τους καταναλωτές να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και η αγωνία κτυπά «κόκκινο».

Η πολυποίκιλη ακρίβεια με τις συνεχείς ανατίμησες στην αγορά και την ενέργεια,  έχει σαν αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις να ζητούν ρυθμίσεις για τους λογαριασμούς της ενέργειας  γιατί δεν μπορούν να πληγώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος και του φυσικού αερίου. Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι θα έχουμε για μια νέα γενιά ανεξόφλητων λογαριασμών και ενδεχομένως και περικοπή ρεύματος και αερίου.

ΤΟ ΡΕΥΜΑ και το ΑΕΡΙΟ  ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Η έκταση του προβλήματος θα φανεί περισσότερο από τον Απρίλιο και μετά, έπειτα δηλαδή και την ταχυδρόμηση των εκκαθαριστικών με τον «πολεμικό» μήνα Μάρτιο, κατά τον οποίο η χονδρική κινείται σταθερά περί τα 320 ευρώ ανά Μεγαβατώρα.

Το πρόβλημα θα σκάσει και στους επαγγελματίες- πελάτες που μπήκαν μαζικά το τελευταίο εξάμηνο σε ρύθμιση, θα συνειδητοποιήσουν ότι, παρά τη κρατική επιδότηση, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δόσεις που συμφώνησαν και θα αρχίσουν στο καλό σενάριο να ζητούν περισσότερες, στο κακό να τις αθετούν.

Τα μέτρα που εξήγγειλε το κυβερνητικό επιτελείο, ως δήθεν βοήθημα όχι μόνο δεν λύνουν ούτε καν ανακουφίζουν το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται στην ελληνική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο στα φτωχά νοικοκυριά και τα λαϊκά στρώματα.

 Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, για αυτό απαιτείται άλλη πολιτική από αυτή που ασκεί η  κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων χρειάζεται, να καταργηθεί η φοροληστεία, να αυξηθούν ΤΩΡΑ οι μισθοί και οι συντάξεις, πάνω από τον πληθωρισμό και να καλυφθεί και ένα μέρος από τις απώλειες των προηγουμένων χρόνων. Άμεση επαναφορά του 13ου- 14ου μισθού. Ο κατώτατος μισθός πρέπει να φτάσει τα 900 ευρώ καθαρά. Όχι στα ψίχουλα που ετοιμάζονται να δώσουν, για να ξεγελάσουν το κόσμο. 

Πρέπει επιτέλους να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες σε αυτή τη χώρα. Όχι πάλι και πάλι, οι μισθωτοίσυνταξιούχοι, και οι μικροί επιχει-ρηματίεςΦορολογήστε με έκτακτα ποσά τους πλούσιους, τους τραπεζίτες, δεν υπάρχει άλλη λύση, για να ζήσουμε όλοι με αξιοπρέπεια.  

Απαιτείται μαζικός αγώνας διάρκειας πολλών εναλλασσόμενων μορφών για να αναγκαστεί κυβέρνηση και κεφάλαιο να υποχωρήσουν

Πρώτος σταθμός η Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ 6 Απρίλη 2022

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.