Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ: Η Πανδημία αιτία ή αφορμή;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση του Δικτύου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδικοίκησης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία:

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας χρόνος από την ανακοίνωση των πρώτων περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας από την κυβέρνηση, η οποία έχει πλέον αποδείξει, μετά από αλλεπάλληλες αποτυχίες, την ανικανότητά της αλλά και την αρνητική της βούληση να τη διαχειριστεί σε όφελος του λαού.

Σε αντίθεση με αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενεργή και επίμονη στην προώθηση μέτρων για τη στήριξη της αντιδραστικής, αντιλαϊκής, αντιεκπαιδευτικής, νεοφιλελεύθερης στο σύνολο πολιτικής της, καθώς σε αλλαγές που προωθούν την ακόμα πιο αντιδραστική μετάλλαξη του αστικού πολιτικού συστήματος.

Η ανοχή που φαίνεται να υπάρχει στη δεδομένη στιγμή είναι καζάνι που σιγοβράζει. Ήδη σε ένα όλο και πιο ευρύ κοινωνικό φάσμα γίνεται αντιληπτό ότι η υγειονομική κρίση αξιοποιείται στο έπακρο για την επιβολή αντιλαϊκών μέτρων. Η κοινωνία, οι εργαζόμενοι  συνειδητοποιούν ότι αυτό που απαιτείται ΤΩΡΑ είναι η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας με άμεσο μέτρο αυτό των προσλήψεων υγειονομικού προσωπικού, η λήψη μέτρων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, η αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η ενίσχυση με κάθε τρόπο του κόσμου της ανεργίας που αυξάνεται δραματικά, η ομαλή λειτουργία με σοβαρό σχέδιο της αγοράς τη στιγμή που πολλά μικρομάγαζα κινδυνεύουν να βάλλουν λουκέτο.

Το ποτήρι της λαϊκής δυσαρέσκειας σταγόνα-σταγόνα γεμίζει και η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη στιγμή που θα ξεχειλίσει.

Ήδη από το καλοκαίρι προχώρησε στην ψήφιση του χουντικής έμπνευσης νόμου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και μόλις πριν από λίγες μέρες πέρασε από τη βουλή το νόμο για την παρουσία της αστυνομίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με πρόσχημα την πανδημία και την προστασία της δημόσιας υγείας επιχειρεί να επιβάλει το δόγμα «νόμος και τάξη», να εξασφαλίσει τη βίαιη ανοχή στη βαθιά αντιδραστική πολιτική της, να σπείρει το φόβο διά ροπάλου.

Σε συνέχεια του χουντονόμου, επιδίδεται σε όργιο καταστολής και τρομοκρατίας, επιστρατεύοντας ΜΑΤ και εισαγγελείς σε όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.  Η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου και οι συλλήψεις διαδηλωτών, οι δικογραφίες και οι διώξεις σε βάρος των «υποκινητών» συνδικαλιστών, η εξαήμερη απαγόρευση των συναθροίσεων στον ορίζοντα του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου είναι δείγματα της πρακτικής  και των προθέσεών της κυβέρνησης της Ν.Δ.  Είναι δείγματα του σήμερα και εικόνες του μέλλοντος.

Η μεγάλη συγκέντρωση της Πέμπτης στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έδειξε το μοναδικό δρόμο. Απείθεια στην κατασπάραξη των δικαιωμάτων μας. Η δημοκρατία δε χωράει σε χτισμένους τοίχους.

Το στοίχημα το έχουμε μπροστά μας.

Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.