ΑΡ.ΠΑ. Βύρωνα για τα Κέντρα Υγείας και την πρωτοβάθμια περίθαλψη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα για την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας και τη μετατροπή τους αποκλειστικά σε εμβολιαστικά κέντρα, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας. Προηγήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Βύρωνα.

Η ανακοίνωση:

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με μια προκλητική απόφαση κυβέρνηση και Υπουργείο Υγείας κατάργησαν ουσιαστικά πολλά Κέντρα Υγείας, μετατρέποντάς τα αποκλειστικά σχεδόν σε Κέντρα Εμβολιασμών. Πολλά από τα τακτικά ραντεβού ακυρώνονται, νέα δεν κλείνονται και όταν κλείνονται οι ημερομηνίες είναι πολύ μακριά και οι κάτοικοι των περιοχών είναι υποχρεωμένοι ή να τρέχουν σε νοσοκομεία (εν μέσω πανδημίας!) για να κλείσουν ραντεβού, αν βρουν και εκεί ή να καταφύγουν στην ιδιωτική υγεία (νέα κυβερνητική πριμοδότηση), πληρώνοντας ακριβά σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας. Πρόκειται για μία απόφαση που χτυπά βάναυσα το δικαίωμα στη δημόσια περίθαλψη, προκαλεί τεράστια ταλαιπωρία, βάζει ζωές σε κίνδυνο!

Γιατί έγινε αυτό; Γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δεν προχώρησε στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για τους εμβολιασμούς, ούτε στην ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος, που είχε περικοπεί δραματικά από τα μνημόνια. Χώροι υπάρχουν, προσωπικό λείπει. Αποτέλεσμα; Ακόμα και τα Κέντρα Υγείας να μετατρέπονται σε Κέντρα μιας νόσου, καταργώντας στην ουσία και αυτή την ανύπαρκτη Πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η πολιτική τους είναι εγκληματική για τη δημόσια υγεία και καταστροφική για τις ζωές μας. Ευρωπαϊκή Ένωση, πολυεθνικές του φαρμάκου και κυβέρνηση οδήγησαν σε φιάσκο τον μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό. Τεστ γίνονται ελάχιστα, η ιχνηλάτηση είναι ανέκδοτο, συγκοινωνίες και χώροι εργασίας είναι «θερμοκήπια» κορονοϊού, τα σχολεία μισάνοιξαν όπως έκλεισαν (χωρίς τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης). Oι δαπάνες στην Υγεία μειώνονται για το 2021(!), τα δημόσια νοσοκομεία, εν μέσω πανδημίας, χρηματοδοτούνται με 1,4 δισ. €, όταν μόνο η πρώτη δόση της αγοράς των Ραφάλ το 2021 είναι 1,5 δισ. €. Ταυτόχρονα, επιδοτήσεις και προσλήψεις γίνονται μαζικά στην αστυνομία και όχι στην Υγεία.

Η κυβέρνηση «αντιμετωπίζει» την πανδημία με αστυνομική διαχείριση και υποσχέσεις για εμβόλια, αντί με μέτρα για την υγεία. Με τυφλά οριζόντια lock down ακόμα και σε νησιά χωρίς κρούσματα και με απαγορεύσεις κυκλοφορίας χωρίς λογική. Ενδεικτικό είναι ότι στις 28/1 η αστυνομία έκανε 67.367 ελέγχους για άδειες μετακίνησης και την ίδια μέρα ο ΕΟΔΔΥ έκανε μόνο 34.044 τεστ, είτε μοριακά είτε rapid, για κορονοϊό από τα κλιμάκια του και τις μονάδες υγείας. Δεν πάει άλλο έτσι, ήρθε η ώρα να πάει αλλιώς! Διεκδικούμε:

· Να λειτουργήσουν τα Κέντρα Υγείας με όλα τα ιατρεία. Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Ενίσχυση του ΕΣΥ. Λεφτά για την υγεία και όχι για εξοπλισμούς και την αστυνομία. 

· Να φτιαχτεί ειδική μονάδα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον εμβολιασμό covid -19 με τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού. 

· Πρόγραμμα μαζικού δωρεάν εμβολιασμού για όλο το λαό. Ενημέρωση του πληθυσμού για τον εθελοντικό εμβολιασμό όλων. Να σπάσουν τώρα οι πατέντες των πολυεθνικών, για μαζική παραγωγή και δωρεάν διάθεση των εμβολίων με βάση τις λαϊκές ανάγκες. 

· Μαζικά δωρεάν τεστ για όλο τον πληθυσμό, επαρκείς προμήθειες όλων των απαραίτητων φαρμάκων. 

· Όχι στην αστυνομική διαχείριση της πανδημίας, με πρόστιμα, διώξεις, απαγόρευση κυκλοφορίας. Πύκνωση της συγκοινωνίας, άνοιγμα των σχολείων με 15 μαθητές στην τάξη, μέτρα αποσυμφόρησης και βελτίωση των συνθηκών γηροκομείων, φυλακών, στρατοπέδων προσφύγων. Στέγαση για άστεγους. Πρόνοια για όλους τους ευάλωτους. 

· Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας για τις δημόσιες ανάγκες και όχι το ανάποδο.

Όλοι και όλες να παλέψουμε για δημόσια περίθαλψη και υγεία, για αρμονική σχέση του ανθρώπου με την φύσηαξιοβίωτη καθημερινότητα χωρίς άγχος, φτώχεια, ανεργία. Για ζωή με ελευθερία και όχι με καταστολή και φόβο, αγωνιζόμενοι για να καταργηθούν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και συναθροίσεων, όπως και τα πρόστιμα/sms. Να αγωνιστούμε μαζί για να κερδίσουμε την μάχη κατά της πανδημίας, κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου που λεηλατούν ανθρώπους και φύση.

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα

Προηγήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Βύρωνα. Η Αριστερή Παρέμβαση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για να γίνει η Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου μέρα δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Μαζί με την Αριστερή Παρέμβαση ήταν εργατικά σωματεία, συλλόγοι γονέων, το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, άλλες δημοτικές παρατάξεις και φορείς. Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες:

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.