Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: σχετικά με το «περιβαλλοντικό» νομοσχέδιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που, όχι μόνο δεν είναι προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος – όπως διατείνεται ο αρμόδιος υπουργός – αλλά αντιθέτως περιλαμβάνει διατάξεις που δικαιολογούν απολύτως τον χαρακτηρισμό του ως περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ κατέθεσε στο Δημ. Συμβούλιο της Δευτέρας 11/5/2020, η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, σχετικά με τον «περιβαλλοντικό» νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων με τίτλο «Εκσυχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας»
Εν μέσω πανδημίας, και με διαδικασίες fast track, ψηφίστηκε από τη Βουλή την περασμένη εβδομάδα το αντι-περιβαλλοντικό Νομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας».
Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που, όχι μόνο δεν είναι προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος – όπως διατείνεται ο αρμόδιος υπουργός – αλλά αντιθέτως περιλαμβάνει διατάξεις που δικαιολογούν απολύτως τον χαρακτηρισμό του ως περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου.
Εκατοντάδες περιβαλλοντικές κινήσεις, φορείς, συλλογικότητες, καθώς και χιλιάδες πολίτες ζήτησαν από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρση του περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου.
Παραφωνία φαίνεται πως αποτελεί η Δημοτική Αρχή Βύρωνα. Στο άρθρο 92 του Νομοσχεδίου προβλέπεται η «νομιμοποίηση» για πέντε (5) χρόνια του παράνομου σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Βύρωνα, που λειτουργεί παράνομα στην Α’ Ζώνη Υμηττού, εντός περιοχής χαρακτηρισμένης ως NATURA. Η νομοθετική αυτή ρύθμιση αποτελεί αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα, που κατατέθηκε «εν κρυπτώ» και παρά την αντίθετη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που διαθέτουν την πλειοψηφία των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο (32 επί συνόλου 41 εδρών)!
Είναι προφανές ότι η προωθούμενη «νομιμοποίηση» του παράνομου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Βύρωνα θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση του βουνού μας, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών. Καμία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων δεν έχει γίνει για τη λειτουργία του ΣΜΑ στην καρδιά του Υμηττού.
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η σημερινή «νομιμοποίηση» να αποτελεί τον προάγγελο για μελλοντική χρήση του βουνού μας και από άλλους δήμους του Λεκανοπεδίου, που επικαλούμενοι έλλειψη χώρων, θα επιλέξουν να μεταφέρουν τα απορρίμματα τους στον Υμηττό.
Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις τις πόλης μας πρέπει να αντιταχθούν σε αυτά τα σχέδια. Απόλυτη προστασία του Υμηττού – Όχι στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος, της ζωής και της υγείας των πολιτών στο όνομα οικονομικών συμφερόντων.
Ενώνουμε την φωνή μας με όλους όσους πιστεύουν πως το περιβαλλοντικό δίκαιο πρέπει να αποτελεί ασπίδα προστασίας του περιβάλλοντος και όχι η κερκόπορτα για την καταστροφή του.
Απαιτούμε:
 Την απομάκρυνση του παράνομου σταθμού μεταφόρτωσης από τον Υμηττό
 Την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας» στο σύνολό του.

Βύρωνας, 11 Μαΐου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.