Αφιέρωμα του ιταλικού Rete4 για τη θεραπεία του Covid-19 στο σπίτι

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το βράδυ της Τρίτης 2  Φεβρουαρίου στο ιταλικό κανάλι Rete4 εκατομμύρια Ιταλοί παρακολούθησαν την εκπομπή «Fuori dal Coro» του δημοσιογράφου Mario Giordano, όπου παρουσιάστηκε η εμπειρία πολλών Ιταλών οικογενειακών γιατρών του Συστήματος Υγείας που βρίσκονταν στο επίκεντρο της πανδημίας στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Λομβαρδία τον Απρίλιο του 2020, (δηλαδή την περίοδο που στο Μπέργκαμο μεταφέρονταν στο νεκροταφείο με φορτηγά εκατοντάδες φέρετρα ανθρώπων που είχαν πεθάνει από Covid!).

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως σύμφωνα με την εμπειρία που αυτοί οι γιατροί, αλλά και άλλοι συνάδελφοί τους σε όλη την Ιταλία, ανέπτυξαν από τον Απρίλιο 2020 και ως τώρα, είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί ο Covid-19 με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι από τα πρώτα στάδια της εμφάνισης των συμπτωμάτων και να αποφευχθούν νοσηλείες και θάνατοι.

Και συνεχίζει: Οι οικογενειακοί γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αμέσως με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων της νόσου, επισκέπτονται τους ασθενείς στο σπίτι, τους εξετάζουν, τους ακροάζονται και τους παρέχουν την αρχική φαρμακολογική θεραπεία, με φάρμακα που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια για άλλες νόσους και για τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Ο γιατρός εκτιμάει ποια είναι τα κατάλληλα φάρμακα και οι δοσολογίες, από ένα προτεινόμενο Θεραπευτικό Σχήμα – πρωτόκολλο που ανέπτυξαν οι οικογενειακοί γιατροί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στη συνέχεια παρακολουθούν τους ασθενείς, κυρίως τηλεφωνικώς ή μέσω διαδικτύου- τηλεματικά.

Όλοι αυτοί οι εκατοντάδες οικογενειακοί γιατροί που ακολουθούν αυτό το Θεραπευτικό Σχήμα παρατήρησαν, από τον Απρίλιο/Μάιο του 2020 έως σήμερα, ότι οι ασθενείς θεραπεύονται και ξεπερνούν τη νόσο, χωρίς να νοσηλευτούν. Ελάχιστες ή μηδαμινές περιπτώσεις ασθενών έφθασαν στη νοσηλεία, ενώ κανένα περιστατικό δεν κατέληξε σε θάνατο, σύμφωνα με τις δηλώσεις – σε βίντεο ή σε τηλεοπτικές εκπομπές – πολλών από αυτούς τους γιατρούς.

Την ίδια ώρα μέσω της ελληνικής ομάδας στο facebook «Οικιακή Θεραπεία του Covid-19», αναφέρεται:

«Μπορούμε να παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτών των γιατρών καθώς και το Θεραπευτικό Σχήμα που ακολουθούν. Σε γενικές γραμμές, τα φάρμακα που χορηγούνται είναι αντιφλεγμονώδη (π.χ. Ασπιρίνη, Μεσουλίντ, Nurofen), αντιβιοτικό Zithromax, υδροξυχλωροκίνη, ηπαρίνη, κορτικοστεροειδή. Αντιθέτως από ό,τι πιστευόταν αρχικά, η Παρακεταμόλη (Panadol) δεν είναι κατάλληλη για τον Covid-19, και μπορεί και να επιβαρύνει την κατάσταση με τη δράση της.

Πηγή: zougla.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.