Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Το Δήμο Βύρωνα επισκέφθηκε την Τετάρτη 5/7/23 ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική. Ο κ. Πατούλης μετέβη στο Δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γ. Κατωπόδης και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, παρουσία Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, τόσο για την πορεία των έργων που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όσο και για αυτά που προγραμματίζονται την επόμενη περίοδο. Ακολούθως επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο ΓΕΛ όπου έχουν ολοκληρωθεί έργα ενεργειακής αναβάθμισης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εργαζόμενους για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων μέσω του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, αλλά και τα υπό εξέλιξη οδικά έργα-διάνοιξη οδού στη συμβολή των οδών Τμώλου και Μαγνησίας.

Γρηγόρης Κατωπόδης: “Να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση 1.6 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου Βύρωνα”

Ο Δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη κ. Πατούλη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Θέατρο Βράχων με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Παράλληλα αναφέρθηκε στις ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων και του Δημαρχείου, στον εξοπλισμό που δόθηκε από την Περιφέρεια για τη διαχείριση και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων αλλά και σε σημαντικά οδικά έργα που γίνονται στην πόλη. Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Κατωπόδης έθεσε το θέμα της χρηματοδότησης για την ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου-αλλαγή ταρτάν και χλοοτάπητα, με τον Περιφερειάρχη να τον ενημερώνει πως άμεσα θα υπάρξει έγκριση της χρηματοδότησης του έργου, ύψους 1.6 εκ. ευρώ προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας και να υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση.

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε: “Με αφορμή και την επίσκεψη του περιφερειάρχη στο δήμο μας, θα ήθελα να σημειώσω την καλή συνεργασία που είχαμε κατά το προηγούμενο διάστημα, η οποία και ευελπιστούμε να γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η βοήθεια της περιφέρειας ήταν πολύτιμη σε σημαντικά έργα, μεταξύ αυτών η ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων, το πρόγραμμα των κοινωνικών ομάδων που έχουμε, τα οδικά έργα στον κόμβος του Τμώλου και βεβαίως αναμένουμε την πολύτιμη βοήθειά του και για την ανακατασκευή του γηπέδου μας. Θέλω να πω ότι πραγματικά έχει μεγάλη σημασία για έναν δήμο σαν τον Βύρωνα, που είναι προσφυγικός και αντιμετωπίζει και κυκλοφοριακά προβλήματα, να γίνονται αναπλάσεις που διευκολύνουν την προσβασιμότητα των πολιτών και ιδιαίτερα των ΑμεΑ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια να συνεχιστεί ανεξάρτητα και πάνω από πολιτικές πεποιθήσεις και κόμματα. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για τη σημερινή του επίσκεψη στο δήμο μας.”

Γ. Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο Δήμο και να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη»

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία και τη θερμή υποδοχή, επισημαίνοντας πως όταν ο Α’ και Β΄ Βαθμός Αυτοδιοίκησης συνεργάζονται αρμονικά, τότε το αποτέλεσμα είναι ορατά έργα, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών οικονομιών. Ιδιαίτερα εστίασε στις αναπλάσεις των προσφυγικών στον Καρέα, στο διαδημοτικό αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Καρέα και Αναστάσεως, στον εκσυγχρονισμό σχολικών υποδομών και αθλητικών εγκαταστάσεων, στις ενεργειακές αναβαθμίσεις των σχολείων. Παράλληλα αναφέρθηκε στα  προγραμματισμένα έργα αποπεράτωσης του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Καρέα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 1.4 εκ. ευρώ, στη χρηματοδότηση Κοινωνικών Δομών με 2 εκ. ευρώ, στη στήριξη των ευάλωτων ομάδων μέσω της διανομής τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ,  αλλά και στην προμήθεια σύγχρονων απορριμματοφόρων και καφέ κάδων στο Δήμο, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια σε όλη την Αττική με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής σε δηλώσεις του ανέφερε: ‘”Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί πολύ σημαντικά έργα πραγματοποιούνται, έργα που σχετίζονται και με τα παιδιά μας όπως είναι τα σχολεία και η ενεργειακή τους αναβάθμιση, έργα σχετικά με την κοινωνική προσφορά στις ευπαθείς ομάδες μέσα από τα προγράμματα του ΤΕΒΑ αλλά και έργα που γίνονται, είτε με κοινοτική στήριξη, είτε με χρηματοδότηση της περιφέρειας μας, πάντα σε συνεργασία με το δήμο. Επίσης προγραμματίζουμε έργα τα οποία σχετίζονται με τον εκσυγχρονισμό αθλητικών υποδομών, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του ταρτάν του γηπέδου της πόλης, αλλά και αναπλάσεις. Παράλληλα γίνονται και σημαντικά διαδημοτικά έργα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών. Συζητήσαμε επίσης για τη συμβολή μας στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με τον ψηφιακό εγγραματισμό αλλά και την ανακύκλωση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αυτή η συνεργασία αποδίδει και έχει σαν αποτέλεσμα την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων.”

Τον Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος σε θέματα της Δ/νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής Δ. Αγγελάκη, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Φαίη Καλογήρου, ο  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών Γ. Αγγελόπουλος, η Εντεταλμένη σε θέματα Υιοθεσιών Σ. Αλυμάρα, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», Γαλανοπούλου Χριστίνα, Πανταζή Τζένη, Αγγελίνας Γιώργος,  Κοντοσταθάκου Εύα,  Μυγιάκη Ευαγγελία, Βρέκου Ματίνα, Καλπουζάνη Μαρία, Τρανούλη Αθηνά, και Ανδρικόπουλος Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καραγιάννης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Κόκκαλης, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  Χρήστος Σπυρόπουλος, επίσης ο Χρήστος Γώγος δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα”, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιουλία Κιούπη και Βασίλης Δεμπόνος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.