Μπράτσο-Covid: Σπάνια παρενέργεια του εμβολίου της Moderna

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ορισμένοι από εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο της Moderna κατά του κορωνοϊού, υποστηρίζουν ότι εμφάνισαν ένα εξάνθημα στο χέρι τους 7 έως 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους. Για «ακίνδυνη απόκριση του ανοσοποιητικού» κάνουν λόγο οι γιατροί.

Η σπάνια παρενέργεια αυτή, που ονομάζεται «Covid arm» και εμφανίζεται στο σημείο που έγινε το εμβόλιο και πέριξ αυτού, προκαλεί φαγούρα και πρήξιμο του δέρματος στην περιοχή ενώ μερικές φορές συνοδεύεται από κόκκινα εξογκώματα. Οι γιατροί λένε πρόκειται για μία ακίνδυνη απόκριση από το ανοσοποιητικό σύστημα στο εμβόλιο, που εξασθενεί μέσα σε μία εβδομάδα.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο πως αυτό είναι ένα γνωστό φαινόμενο» δήλωσε η Έσθερ Φρίμαν, διευθύντρια δερματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. «Το να έχεις ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο χέρι σου για μερικές μέρες μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε και δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε την δεύτερη δόση του εμβολίου».

Κόκκινο, πρησμένο και μερικές φορές πονά όταν το αγγίζετε

Η Φρίμαν λέει ότι ο επίσημος όρος που χρησιμοποιείται από δερματολόγους και αλλεργιολόγους για να περιγράψει την παρενέργεια αυτή, είναι «καθυστερημένη δερματική υπερευαισθησία». Το εξάνθημα αυτό είναι συνήθως κόκκινο και πρησμένο και μερικές φορές πονά όταν το αγγίζετε ενώ πάντα εμφανίζεται στον βραχίονα όπου έχει χορηγηθεί το εμβόλιο. Τέτοιες αντιδράσεις έχουν επίσης βρεθεί σε άτομα που έχουν κάνει αντιτετανικό εμβόλιο, το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς αλλά και το MMR.

Όμως η συγκεκριμένη παρενέργεια έχει εμφανιστεί μόνο σε άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο της Moderna και όχι αυτό της Pfizer, και έχει αναφερθεί στις κλινικές δοκιμές τους. Παρ’ όλα αυτά, η Φρίμαν ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει οποιοδήποτε εμβόλιο είναι διαθέσιμο σε εκείνους. «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε για να κάνετε το εμβόλιο της Pfizer αντί της Moderna. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτή η παρενέργεια» είπε.

Μόλις 14 περιπτώσεις αυτής της παρενέργειας έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο

Η Φρίμαν, είναι επί του παρόντος κύρια ερευνήτρια που εξετάζει αναφορές για δερματικές αντιδράσεις σε εμβόλια κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, μόνο 14 περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά πιστεύει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να την έχουν βιώσει και απλά δεν το έχουν αναφέρει.

Η εμπειρία μιας νοσηλεύτριας από την παρενέργεια αυτή

Ένα άτομο που ανέφερε την αντίδραση αυτή ήταν η Αμέλια Μπράουν, μια πρών βοηθός νοσηλευτικής από το Βιζάλια της Καλιφόρνια. Είπε ότι είχε αυτή την παρενέργεια μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna στις 11 Ιανουαρίου. Όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox 26, μία εβδομάδα αργότερα, όταν ξύπνησε, είχε ένα κόκκινο σημάδι στο χέρι που είχε κάνει το εμβόλιο. «Ήταν απλά κόκκινο». Αλλά μέσα σε 24 ώρες, το εξάνθημα επιδεινώθηκε. «Είχε μεγαλώσει μέσα σε μία νύχτα και από το μέγεθος ενός κέρματος είχε φτάσει στο μέγεθος μπάλας του μπέιζμπολ» δήλωσε.

«Και ήταν πολύ πρησμένο, ζεστό στην αφή και πονούσε». Όπως είπε έβαζε πάγο για 2-3 ημέρες προτού τελικά αρχίσει να εξαφανίζεται. «Απλά με άγχωσε γιατί θα πρέπει να κάνω και την δεύτερη δόση και δεν είμαι σίγουρη εάν θέλω» είπε.
Ωστόσο, οι γιατροί λένε πως για την θεραπεία του πόνου μπορεί κάποιος να πάρει αντισταμινικό, αλλά να μην αποφύγει την δεύτερη δόση. «Δεν θέλουμε ο κόσμος να πανικοβληθεί και δεν θέλουμε να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν την δεύτερη δόση μόνο και μόνο επειδή έχουν αυτή την καθυστερημένη αντίδραση» δήλωσε η Φρίμαν.

Πηγή: iefimerida.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.