Σκέψεις για τα κρούσματα στα σχολεία του Βύρωνα και την επιτροπή υγείας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος τη Δευτέρα 08/02, ενημερώνει σχετικά με την απολύμανση στα σχολεία του Δήμου όπου εμφανίστηκαν κρούσματα Covid 19 (1ο&3ο, 6ο&7ο και 8ο Δημοτικό σχολείο και 13ο Νηπιαγωγείο).
Σωστή βέβαια και άμεση η κίνηση της απολύμανσης, όμως έχω κάποιες απορίες.
Η απολύμανση έγινε Δευτέρα 8/2/21. Θεωρώ αδύνατο να ενημερώθηκε ο Δήμος για τα κρούσματα τη Δευτέρα το πρωί και σε λίγα λεπτά να βρήκε εταιρεία για την απολύμανση. Λογικά λοιπόν ο Δήμος ενημερώθηκε για τα κρούσματα νωρίτερα και αντέδρασε ουσιαστικά άμεσα δεδομένου ότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο.
Δεν έπρεπε να είχε βγει αρχικά μια ξεχωριστή ανακοίνωση σχετικά με τα σχολεία που παρουσιάστηκαν κρούσματα; Και δεν ήταν λίγα τα σχολεία!!! Επίσης, πολλοί γονείς δεν είχαν ενημερωθεί από τους υπευθύνους των σχολείων και εξέφρασαν τα παράπονα αλλά και το θυμό τους, για το γεγονός αυτό.
Τέλος αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο ρόλος και το έργο των επιτροπών – εξαιρουμένων των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής, οι οποίες ουσιαστικά υποκαθιστούν το δημοτικό συμβούλιο – που υπάρχουν σ’ αυτόν το Δήμο;
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Στο Δήμο μας υπάρχει επιτροπή για την Υγεία (Επιτροπή Προστασίας και Προαγωγής Υγείας), την οποία στελεχώνουν γιατροί και υγειονομικοί. Η επιτροπή αυτή από τη σύστασή της τον Οκτώβριο του 2019, πέραν της πρώτης συνάντησης γνωριμίας, έχει συγκληθεί 2 φορές μέχρι σήμερα, πράγμα απαράδεκτο, με τις σημερινές συνθήκες. Οι πληροφορίες μας λένε, μάλιστα, πως στις 2 αυτές κλήσης για συνεδρίαση δεν ανταποκρίθηκε η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της (αυτό κι αν είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).
Πιστεύω ακράδαντα πως η επιτροπή για την Υγεία αυτό τον καιρό θα έπρεπε να πρωτοστατεί στα θέματα ενημέρωσης & προστασίας της Υγείας στο Δήμο μας. Και θα μπορούσε μάλιστα να βοηθήσει με πολλούς τρόπους, πέραν του συμβουλευτικού της ρόλου, για τον οποίο έχει ευθύνη. Με τα σημερινά δεδομένα της πανδημίας, τα μέλη της, οι επικεφαλής των παρατάξεων, που μέλη τους συμμετέχουν στην επιτροπή και ο αρμόδιος για τη λειτουργία της αντιδήμαρχος, έχουν ευθύνη γι’ αυτη την κατασταση αδράνειας. Πρεπει να την αλλαξουν αμεσα. Να βγουν μπροστα. να στηρίξουν την κοινωνία. Οι δημότες τους έχουν ανάγκη τώρα κι όχι στις προεκλογικές φιέστες και χαιρετούρες.

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.