Θα εκλεγούν Δημοτικοί Σύμβουλοι, χωρίς να τους ψηφίσει κανείς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ειδικές διατάξεις εύκολης εκλογής περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, για όσους έχουν διατελέσει τουλάχιστον 8 χρόνια Δήμαρχοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2011 και επιθυμούν να γίνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ειδικότερα:

– Σύμφωνα με την παρ.5 του αρ.18 «Μορφή και περιεχόμενο των ψηφοδελτίων», στα ψηφοδέλτια οι «υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν διατελέσει τουλάχιστον 8 έτη Δήμαρχοι μετά την 1/1/2011, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων και προστίθεται η ένδειξη μετά την εκλογική περιφέρεια η φράση “άνευ σταυρού”».

– Η παρ.8 του αρ.20 ορίζει ότι «για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι έχουν διατελέσει Δήμαρχοι για τουλάχιστον 8 έτη μετά την 1/1/2011, δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης και, αν σημειωθεί, δεν συνεπάγεται ακυρότητα του ψηφοδελτίου».

– Επιπλέον, το β’ εδάφιο της παρ.1 του αρ.29 προβλέπει ότι «υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν διατελέσει τουλάχιστον 8 έτη Δήμαρχοι μετά την 1/1/2011, θεωρούνται ότι έλαβαν το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων του Συνδυασμού και προτάσσονται των Συμβούλων της εκλογικής περιφέρειας στην οποία είναι υποψήφιοι».

Πηγή: airetos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.