Έρευνα: Χαμηλά στην εμπιστοσύνη Αυτοδιοίκηση, Δημόσιο, κόμματα & Εκκλησία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τις Ένοπλες Δυνάμεις, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) εμπιστεύεται περισσότερο από όλους τους κατεστημένους θεσμούς ο Έλληνας με βάση τα αποτελέσματα της πρόσφατης Έρευνας του Friedrich Naumann Foundation που  αναδημοσιεύει  η ΕΛΣΤΑΤ.

Στο τέλος της «κλίμακας αξιοπιστίας» βρίσκονται η εκκλησία, τα πολιτικά κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΜΜΕ και ΜΚΟ.

Παράλληλα, χαμηλά βρίσκονται:

-Αυτοδιοίκηση, Δημόσιο αλλά sosial media, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι οι ενημερωτικές ιστοσελίδες βρίσκονται οκτώ θέσεις πιο ψηλά από τα υπόλοιπα ΜΜΕ! 

Η έρευνα διενεργήθηκε στο διάστημα 14-22 Οκτωβρίου 2020 και οι ερευνώμενοι καλούνταν να απαντήσουν στο ερώτημα «Εσείς πόσο εμπιστεύεστε κάθε έναν από τους παρακάτω θεσμούς της ελληνικής πολιτείας;».

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη διασφάλιση ποιοτικής στατιστικής πληροφορίας. Η ΕΛΣΤΑΤ συνεχίζει την αποστολή της για την παραγωγή και διάδοση χρήσιμων, αξιόπιστων και επίκαιρων στατιστικών. Το 2021, έτος Απογραφών (Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Κτηρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών), προσβλέπουμε στη συμμετοχή όλων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑΤ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.