Ο καθηγητής Νότης Μαριάς, πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και πρώην Ευρωβουλευτής, επισημαίνει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ότι παρά το γεγονός ότι η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές της κατά της Πατρίδας μας, εντούτοις το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2021 δεν τόλμησε να πει κουβέντα προκειμένου να κόψει το βήχα του Ερντογάν.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαριάς, «οι ευρωπαίοι ηγέτες χαϊδεύουν τον Ερντογάν την ώρα που το «Τσεσμέ» συνέχιζε τις προκλήσεις του επτά μίλια από τη Λήμνο αμφισβητώντας ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, δηλαδή κυριαρχικά δικαιώματα ενός κράτους μέλους της ΕΕ. Όμως το ιερατείο των Βρυξελλών «αγρόν ηγόρασε» παρά τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας η οποία κλιμακώνει τις απειλές της  με την διενέργεια μεγάλης ναυτικής άσκησης σε Αιγαίο και Μεσόγειο με την παρουσία 87 πολεμικών πλοίων υπό την ονομασία Γαλάζια Πατρίδα υποδηλώνοντας έτσι τις επεκτατικές της βλέψεις κατά της Ελλάδας. Η προκλητικότητα όμως του Ερντογάν χτύπησε κόκκινο καθώς επιχειρεί πλέον να μετονομάσει το Αιγαίο Πέλαγος σε θάλασσα των νησιών!!! Δηλαδή μια ιστορική ονομασία από αρχαιοτάτων χρόνων ο Ερντογάν νομίζει ότι μπορεί να την απαλείψει με διάφορες φιοριτούρες του τύπου «θάλασσα των νησιών»».

Προσθέτει ότι η ηχηρή σιωπή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις τουρκικές απειλές αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς οι ευρωπαίοι ηγέτες αφιέρωσαν τη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασής τους με αποκλειστικό αντικείμενο την ενίσχυση της πολιτικής «Ασφάλειας και Άμυνας» της ΕΕ έχοντας προσκαλέσει στη συνεδρίασή τους για ανταλλαγή απόψεων τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.  Μάλιστα στη σχετική τους Δήλωση τα μέλη του  Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αφιερώνουν 3 από τις συνολικά 6 σελίδες της Δήλωσης σε γενικολογίες και ευχολόγια για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα παραλείποντας να αναφερθούν στον επικίνδυνο ρόλο και τις απειλές της Άγκυρας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

 «Έτσι η κυβέρνηση έχασε ξανά μια σημαντική ευκαιρία να θέσει τους ευρωπαίους ηγέτες προ των ευθυνών τους κλιμακώνοντας σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τις πιέσεις για επιβολή κυρώσεων της ΕΕ κατά της Τουρκίας. Είναι λοιπόν προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά δεν θέλησε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μέρκελ και το Βερολίνο και έτσι πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα σε σχέση με τις τουρκικές απειλές αναλώνοντας όλη του τη δραστηριότητα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού», καταλήγει ο κ. Μαριάς.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.