Στ. Κασσελάκης: «Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για την πατρίδα του»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από τα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, στην άκρη της λίμνης της Δοϊράνης, ο Στέφανος Κασσελάκης, απόδημος υποψ. βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στέλνει το δικό του μήνυμα για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών η οποία -ως μια γενναία πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ- έκλεισε μια χρόνια εκκρεμότητα με τη γείτονα χώρα με όρους εθνικού συμφέροντος, ειρήνης, αλληλεγγύης, προόδου και προοπτικής μεταξύ των χωρών στα Βαλκάνια.

Μια πράξη αληθινά πατριωτική, όπως αναφέρει ο ίδιος, κάνοντας σαφή διάκριση μεταξύ εθνικισμού και πατριωτισμού: «Πατριώτης δεν είναι αυτός που περιφέρει, εκμεταλλεύεται, εργαλειοποιεί τα εθνικά σύμβολα και βγάζει τις πιο δυνατές κορώνες. Πατριώτης είναι αυτός ο οποίος έχει αυταπάρνηση, αυτός ο οποίος θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του. Δε θα ανεχτούμε λοιπόν κανέναν να μας λέει «εθνική εξαίρεση». Είμαστε Έλληνες και ο καθένας αναμετριέται με τον δικό του πατριωτισμό».

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Στ. Κασσελάκη στο σχετικό βίντεο: https://www.tiktok.com/@skasselakis/video/7271540782455147808

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στα σύνορα της χώρας αισθάνομαι συγκινημένος, επειδή θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, τη διδασκαλία για τις εθνικές μας εορτές, τις ιστορίες του παππού μου, της γιαγιάς μου, και πάντα σκέφτομαι: Εγώ τι κάνω τώρα στη ζωή μου και για ποιο λόγο είμαι εδώ. Για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Για ποιο λόγο μπαίνεις στην πολιτική. Για ποιο λόγο είσαι αυτός που είσαι».

«Έχουμε απέναντι μία γείτονα χώρα η οποία τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα.

Όταν γυρνούσα από το λύκειο στην Αμερική πίσω στο σπίτι, στην Αθήνα, θυμάμαι στο αεροπλάνο της Lufthansa, άνοιγα το περιοδικό, έβλεπα τον χάρτη και έγραφε «Mazedonien». Και σκεφτόμουν, πώς είναι δυνατόν ο σύμμαχός μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γερμανία, να μη σέβεται τη δική μας ονομασία;

Συνειδητοποίησα ότι, δυστυχώς, αυτή τη μάχη την είχαμε χάσει. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, και όσο διόρθωνα τους Αμερικανούς φίλους μου που έλεγαν -κατά λάθος- ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι από την Ελλάδα αλλά από τη «Μακεδονία», συνειδητοποίησα ότι ισχύει αυτό που λένε στα αγγλικά «perception is reality». Δηλαδή, ότι δεν έχει σημασία ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά ποια νομίζει ο άλλος ότι είναι η πραγματικότητα».

Όταν λοιπόν έχεις χάσει κατά κράτος, πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Λύσεις που αφήνουν κάτι καλό για το μέλλον μιας γενιάς, για το μέλλον του τόπου σου. Και από αυτήν την άποψη, το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μία γενναία πρωτοβουλία να λύσει αυτό το θέμα, είναι μία πράξη θαρραλέα και, κατά τη γνώμη μου, πράξη πατριωτισμού».

«Καταφέραμε να αναγνωριστεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, να αναγνωριστεί ότι η Μακεδονία δεν ανήκει στη FYROM. Να αναγνωριστεί ότι τα προϊόντα τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα είναι τα Μακεδονικά, και ότι οι γείτονές μας πρέπει να αλλάξουν ονομασία στα αντίστοιχα δικά τους προϊόντα.

Στις αρχές του 2019, ο σημερινός Πρωθυπουργός, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε πει στη Βουλή ότι θα κάνει τα πάντα για να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι Πρωθυπουργός εδώ και τεσσεράμισι χρόνια και διερωτώμαι: θα κάνει αυτό το οποίο είχε πει; Ή βρήκε απλά «στρωμένο το κρεβάτι» και τώρα όλα είναι περασμένα-ξεχασμένα;».

«Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Και η αλήθεια είναι ότι πατριώτης δεν είναι αυτός που κάνει διαφήμιση των συμβόλων, τα εκμεταλλεύεται, τα εργαλειοποιεί, αυτός o οποίος έχει τις πιο δυνατές κορώνες. Πατριώτης είναι αυτός ο οποίος έχει αυταπάρνηση. Είναι αυτός ο οποίος θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του.

Δε θα ανεχτούμε λοιπόν κανέναν να μας λέει «εθνική εξαίρεση». Είμαστε Έλληνες και ο καθένας αναμετριέται με τον δικό του πατριωτισμό».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.