Αιδώς Αργείοι ή μήπως χωρίς ήθος και συνέπεια;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση έβγαλε η δημοτική αρχή για τον εμβολιασμό του δημάρχου και 2 αντιδημάρχων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση στο τέλος του άρθρου.

Μας λέει λοιπόν η ανακοίνωση, πως όλα έγιναν νόμιμα. Για το ηθικό μέρος ούτε λέξη!!!

Δεν γνωρίζουμε αν έγιναν νόμιμα. Δεν θα αποφανθούμε εμείς αλλά οποιαδήποτε αρχή του τόπου είναι υπεύθυνη. Όμως, σίγουρα δεν πρόκειται για ηθική συμπεριφορά!!!

Ας δούμε το ιστορικό της υπόθεσης και ας κρίνει ο καθένας από μας.

Στο δελτίο τύπου του δήμου Βύρωνα στις 16/2 διαβάζουμε: “Αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί covid 19, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας”, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια.

Στο δελτίο τύπου του δήμου Βύρωνα στις 19/2 διαβάζουμε: “ο προγραμματισμένος αριθμός εμβολιασμών για τον COVID-19 πραγματοποιήθηκε κανονικά”.

Στο δημοτικό συμβούλιο στις 24/2, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Μαυρόπουλος, αναφερόμενος στις παραπάνω ανακοινώσεις μίλησε για εμβολιασμούς, που έγιναν εκείνη την ημέρα, εκτός προγραμματισμού και εκτός σειράς, λόγω του ότι αρκετοί υποψήφιοι για εμβολιασμό δεν μπόρεσαν να μεταβούν στο κέντρο υγείας. Αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να ενημερώσει ο δήμος μέσω της ιστοσελίδας του, για εμβόλια που υπήρχαν, ώστε να μη καταστραφούν μια και είχαν αποψυχθεί.

Ο δήμαρχος απάντησε: “Όχι κε Μαυρόπουλε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ 8 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το διάλογο στο βίντεο διάρκειας 2.30 λεπτών, που ακολουθεί.

Τι έκανε τελικά ο δήμαρχος και οι 2 αντιδήμαρχοι; Εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός κι έτρεξαν να κάνουν το εμβόλιο!!! Δεν αποκλείεται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ν’ ακούσουμε ότι «Θυσιάστηκαν» για να μη παν χαμένα τα εμβόλια.

Βέβαια όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να παραδεχθούν ότι εκμεταλλεύθηκαν προς όφελός τους το γεγονός, μια και είχαν εμβολιαστεί απ’ το πρωί, όπως αναφέρουν πολλοί δημότες, που τους είδαν, εποίησαν τη νήσσαν.  Εύγε και σ’ ανώτερα, με ήθος και συνέπεια!!!

Όλα αυτά δεν έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία. Εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούσε η πληροφορία αυτή στον Βύρωνα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές.

Το θέμα ξεκίνησε να παίρνει έκταση όταν ο κος Γώγος, μετά από τηλεφωνική συζήτηση που είχε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας το μεσημέρι της ημέρας του εμβολιασμού (16/2), έμαθε για τα εμβόλια που υπήρχαν διαθέσιμα και φρόντισε μέσω του facebook να ενημερώσει τους δημότες για την ύπαρξή τους, με κορύφωση την απάντησή του στις 5/3 με σχόλιό του στο fecebook, όπου μιλά ξεκάθαρα για τον εμβολιασμό εκτός σειράς του δημάρχου και των δύο αντιδημάρχων.

Μπορείτε στο βίντεο του δημοτικού συμβουλίου στο  Youtube να παρακολουθήσετε όλα τα παραπάνω καθώς και τον «καυγά» Γώγου – Μαυρόπουλου ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, στα εξής χρονικά σημεία 3.03 – 3.04.35, 3.21.20 – 3.24.44, 3.55 – 3.57.25, 4.02.53 – 4.03.26, 4.18.48 – 4.19.20,

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβούλιο στις 24/2 ο διευθυντής του κέντρου υγείας δεν παρέστη, αν και ήταν καλεσμένος, διότι όπως δήλωσε δεν είχε λάβει απάντηση από την ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια), στο αίτημά του για άδεια να παραστεί στο  Δημοτικό Συμβούλιο.

Απάντηση του Δήμου Βύρωνα στις καταγγελίες περί εμβολιασμού για covid 19, εκτός σειράς

 Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ανεστάλησαν με απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί της ημέρας. Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα (ΚΥ), έχοντας το απαραίτητο διαθέσιμο προσωπικό και την υποχρέωση να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δόσεις εμβολίων, πραγματοποίησε εμβολιασμούς βάσει των οδηγιών και των υπαρχόντων πρωτοκόλλων από τις αρμόδιες αρχές. Όσοι προσήλθαν, έχοντας ραντεβού, εμβολιάστηκαν. Για την αξιοποίηση των αδιάθετων εμβολίων, εμβολιάστηκαν άτομα με υποκείμενα νοσήματα με τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων ιατρών για τον εμβολιασμό την ημέρα εκείνη.

Ο δήμαρχος, οι δύο αντιδήμαρχοι, όπως και άλλοι πολίτες του Βύρωνα που προσήλθαν στο ΚΥ, κατόπιν σύστασης των γιατρών τους, εμβολιάστηκαν αφού ελήφθη υπόψιν το ιατρικό ιστορικό τους το οποίο και δικαιολογούσε τον εμβολιασμό.

Ουδεμία παρατυπία και εξωθεσμική παρέμβαση υπήρξε στο πρόγραμμα εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας Βύρωνα. Οι καταγγελίες περί του αντιθέτου είναι κακόβουλες και αποσκοπούν στο να αντισταθμίσουν, επικοινωνιακά, το δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη από τον εμβολιασμό, εκτός σειράς, πολιτικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και συγγενών τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.