Ναυπηγεία: Κυβερνητική αδιαφορία για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιστολή για τα αυξανόμενα κρούσματα στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και των Ναυπηγείων Περάματος, απέστειλε το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής και το Σωματείο  Κατεργασίας Ξύλου προς το Υπουργείο Εργασίας, καταγγέλοντας την πλήρη αδιαφορία και απαξίωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η επιστολή:

Κύριοι,

Για πολλοστή φορά επανερχόμαστε να σας τονίσουμε το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει πάνω από ένα μήνα στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και των Ναυπηγείων Περάματος, με τα καθημερινά αυξανόμενα κρούσματα COVID-19 και παρά τα επανειλημμένα έγγραφά μας για διενέργεια τεστ σε όλους τους απασχολούμενους του χώρου καθώς και την επίσπευση του εμβολιασμού των μελών των ΕΥΑΕ της ΝΕΖ, είμαστε αποδέκτες της πλήρους αδιαφορίας και απαξίωσης από την πλευρά Κυβέρνησης και κρατικών υπηρεσιών.

Ενώ στους χώρους δουλειάς τα κρούσματα είναι εκατοντάδες και ο έλεγχος από πλευράς των κρατικών Υπηρεσιών είναι ανύπαρκτος, ενώ η Κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα της Υγείας, να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να εξασφαλίσει μαζικότερους εμβολιασμούς, προσπαθεί να ενοχοποιήσει για τη διασπορά του ιού τους εργαζόμενους, το λαό.

Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση των πλοιοκτητών και εργολάβων του χώρου, που δεν φροντίζουν για την τήρηση των μέτρων για να εμποδιστεί η διασπορά του ιού, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν την πολιτική της Κυβέρνησης και να συσπειρωθούν γύρω από τα Σωματεία μας διεκδικώντας την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά μας στους χώρους δουλειάς.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.