Δημοσκόπηση για το 1821: Πρωταθλητές, Κολοκοτρώνης, Δερβενάκια και … Ευρωπαϊκή Ένωση!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την Επανάσταση του 1821; Τα στοιχεία της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά.

Κοινή αντίληψη είναι ότι η Επανάσταση του είχε εθνικό χαρακτήρα με φιλελεύθερα, κοινωνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της Επανάστασης, στην πρώτη θέση βρίσκεται η μάχη των Δερβενακίων και η Άλωσης της Τριπολιτσάς. Εδώ υπάρχει και ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο. Το 46,7 απαντά ότι συνέβη στην πραγματικότητα η σφαγή Εβραίων και Τούρκων μετά άλωση της Τριπολιτσάς ενώ το 26,1% θεωρεί ότι πρόκειται περί μύθου.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της επανάστασης, απόλυτη είναι η κυριαρχία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Χαμηλά στη λίστα είναι η πολιτική και διπλωματική δραστηριότητα, ενώ απουσιάζουν τελείως αναφορές στη δράση του ελληνικού στόλου με εξαίρεση την πυρπόληση της τουρκικής ναυαρχίδας από τον Κανάρη.

Και η σημερινή Ελλάδα;

Οι περισσότεροι Έλληνες, σε ποσοστό 39,3% δηλώνουν ότι η νεότερη Ελλάδα ικανοποίησε τις προσδοκίες των επαναστατών.

Τέλος όσον αφορά το πιο σπουδαίο επίτευγμα των 200 ετών, οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι η είσοδος της Ελλάδας στην ΕΕ…!

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.