ΡΕΚ Βύρωνα για την Παναττική Ημέρα Δράσεων ενάντια στην κρατική καταστολή (14/3)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 7/3 γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα παράστασης ακραίας αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ χωρίς κανένα προφανή λόγο και με πρόσχημα τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία επιτέθηκαν με μανία και ξυλοκόπησαν άγρια πολίτες στη Πλατεία της Νέας Σμύρνης οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή ανεξήγητου προστίμου σε οικογένειες που έκαναν την Κυριακάτικη τους βόλτα.

Την Τρίτη 9/3 μια μεγαλειώδης παλλαϊκή αντικατασταλτική διαδήλωση υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων πλημμύρισε τους δρόμους της προσφυγικής συνοικίας της Νέας Σμύρνης, η οποία δεν μπορεί να αμαυρωθεί από κανένα γεγονός όσο και αν προσπαθούν τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η ακραία καταστολή, που αποτυπώνεται στα δεκάδες βίντεο που τράβηξαν πολίτες και τα οποία αγνοήθηκαν από τα κανάλια της λίστας Πέτσα, ήταν η απάντηση μιας κυβέρνησης που έχει αφήσει την κοινωνία πλήρως ανοχύρωτη απέναντι στην πανδημία, που δαπανά χρήματα μόνο για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα της. Μιας κυβέρνησης που ενώ έχει αποτύχει παταγωδώς να διαχειριστεί μια μεγάλη υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετακυλήσει την ευθύνη στους ίδιους τους πολίτες.Που αντί έστω και τώρα να καλύψει τις λαϊκές ανάγκες, με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, στοχοποιεί την κοινωνία και αποφεύγοντας κάθε αναφορά στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία, την επιβραβεύει και δίνει το σήμα  της συνέχισης και κλιμάκωσης της καταστολής και του αυταρχισμού.

Μιας κυβέρνησης που με πρόσχημα την πανδημία καταστρατηγεί κάθε συνταγματικό ατομικό ή συλλογικό δικαίωμα και ανακαλεί από τα πιο σκοτεινά χρονοντούλαπα της ιστορίας πρακτικές που μόνο σε δημοκρατία δεν παραπέμπουν: πανεπιστημιακή αστυνομία, σπουδαστικό της ασφάλειας, προσλήψεις αστυνομικών και ακραία βία είναι η απάντηση στη κοινωνική πλειοψηφία που ματώνει από την πανδημία και τις τεράστιες οικονομικές της συνέπειες.

Ούτε λόγος για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αύξηση των κλινών ΜΕΘ. Ούτε λόγος για προάσπιση του δικαιώματος στην παιδεία και την εκπαίδευση και άνοιγμα των σχολείων με μέτρα προστασίας για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Η ένταση της κρατικής καταστολής στρώνεται χρόνια τώρα από όλες τις αστικές κυβερνήσεις, με τους νόμους που ψηφίζουν, δίνοντας ο ένας την αντιλαϊκή σκυτάλη στον άλλο. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την κατεύθυνση και η κάθε μια με τον δικό της τρόπο.

Απέναντι στον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας, στην ακραία καταστολή και στην ασυδοσία των «δυνάμεων ασφαλείας» δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς! Οι γειτονιές μας πρέπει να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως στην αστυνομική βία, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ απαντάμε με συλλογικούς αγώνες όλων των δημοκρατικών πολιτών, ανεξαρτήτως των πολιτικών τους προτιμήσεων και πεποιθήσεων. Για γειτονιές και πάρκα όπου θα κυκλοφορούμε ελεύθερα και θα νοιώθουμε ασφαλείς. Για υγεία, παιδεία και εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για το λαό και πρέπει να φύγει από τον ίδιο!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΤTIΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς, τα μαζικά σωματεία, τα πολιτικά κόμματα και τις τοπικές οργανώσεις, όλες τις ριζοσπαστικές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης και των γύρων περιοχών σε μια ενωτική παρέμβαση για τη Δημοκρατία ενάντια στην αστυνομοκρατία στις γειτονιές μας.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ & ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!

-ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ & ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗ, ΜΑΤ

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΊΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ,  ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.  ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 11:30 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (στα γρασίδια).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.