Ρ. Δούρου: Να πρωτοστατήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα για δημοκρατία και υγεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Σωτηρία”, η επικεφαλης της Δύναμης Ζωής Ρένα Δούρου δήλωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας των πολιτών.

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου “Σωτηρία”, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, είχε η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής Ρένα Δούρου.

Μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, η κ. Δούρου αναφέρθηκε στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία, κάνοντας λόγο για αποτυχημένη διαχείριση και για προσπάθεια της κυβέρνησης να κουκουλώσει τις ευθύνες της, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα με αστυνομική βία και αυθαιρεσία.

Παράλληλα τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας των πολιτών και να επιτελέσει τη δημοκρατική της αποστολή σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους “απέναντι σε μια κυβέρνηση που στρέφεται κατά της κοινωνίας, υπονομεύοντας την κοινωνική ειρήνη, την ομαλότητα και την ασφάλεια των πολιτών στο όνομα μικροκομματικών στόχων. Να πρωτοστατήσει στον αγώνα για δημοκρατία και υγεία” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.