Κ. Τριανταφυλλίδης: Το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ένα μήνα στα φαρμακεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για την έγκριση χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων, από τον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων, το φάρμακο με θεαματικά αποτελέσματα που χορηγήθηκε στον Αμερικανό πρώην Πρόεδρο Τραμπ, μίλησε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» ο καθηγητής Γενετικής του ανθρώπου στο ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, γνωστοποιώντας ότι σε ένα περίπου μήνα θα διατίθεται και από τα ελληνικά φαρμακεία.

«Ξέραμε μέχρι τώρα ότι η ρεμβεσιβίρη χορηγείται από τους Έλληνες γιατρούς στους ασθενείς. Η βελτίωση όμως που κάνει είναι ότι αντί να μείνει κάποιος 15 ημέρες, μένει 9 ημέρες σε ΜΕΘ. Αλλά η ρεμβεσιβίρη – που χρησιμοποιείται κατά της αρθρίτιδας – μειώνει και τη θνησιμότητα σε ποσοστό 30%», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Ένα τρίτο στοιχείο που ανακάλυψαν γιατροί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι όποιος νοσήσει βαριά θα έχει αντισώματα δύο με τρεις μήνες. Απέδειξαν ότι τα αντισώματα διαρκούν οκτώ μήνες, αυτό σημαίνει ότι αλλάζει εντελώς η πρακτική με την οποία αντιμετωπίζει κάποιος την ασθένεια.

«Όλα αυτά τα στοιχεία σημαίνουν ότι έχουμε επιπλέον όπλα στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και στην θεραπεία της ασθένειας covid», προσθέτει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Αναφορικά με τις μεταλλάξεις, μέχρι στιγμής ξέραμε ότι η βρετανική παραλλαγή έχει 50% μεγαλύτερη μεταδοτικότητα σε σχέση με τα άλλα στελέχη, γιατί από τις 17 μεταλλάξεις που φέρει, μία από αυτές προσφέρει στον ιό μεγαλύτερη συγγένεια να συνδέεται με τα κύτταρά μας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ένα δεύτερο στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό και διαπιστώθηκε μόλις πριν από δυο-τρεις μέρες, είναι ότι εάν κάποιος μολυνθεί με ένα συμβατικό στέλεχος αντιμετωπίζεται ο ιός από τον οργανισμό μας σε οκτώ ημέρες, ενώ το βρετανικό στέλεχος θέλει 13 ημέρες.

«Για τη θνητότητα υπάρχουν δύο απόψεις: ότι το στέλεχος είναι πραγματικά πιο θανατογόνο, ενώ η άλλη άποψη λέει ότι είναι πιο μεταδοτικό, εισάγονται περισσότεροι στα νοσοκομεία και τελικά έχουμε περισσότερους θανάτους. Ανεξάρτητα από το ποιες από αυτές τις δύο απόψεις είναι πιο σωστή, αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες είναι ότι είναι κατά 30% πιο θανατογόνο», είπε στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο.

«Εκείνο το οποίο θα έλεγα και λένε οι Εγγλέζοι στην εργασία τους, είναι ότι τα ισχύοντα μέτρα δεν επαρκούν… Αυτό που λέω εγώ είναι αποφυγή έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, πολυσύχναστων ανοιχτών και κλειστών χώρων. Και ο εμβολιασμός θα πρέπει να επιταχυνθεί», τόνισε ο καθηγητής.

Πηγή: liberal.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.