Σε τακτική αναγκαστικής αναδίπλωσης η κυβέρνηση, με αφορμή το τριήμερο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσω του υπουργείου Προστασίας-αστυνομοκρατίας- του Πολίτη κλιμάκωσε την πολιτική της πυγμής και της τρομοκράτησης των πολιτών και της κοινωνίας.

Οι καθημερινές κινητοποιήσεις για τον Κουφοντίνα, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της Ν. Σμύρνης, η εισβολή της αστυνομίας την Πέμπτη το πρωί στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη –παρά το γεγονός ότι οι φοιτητές είχαν ανακοινώσει ότι την Πέμπτη το πρωί θα αποχωρήσουν οικειοθελώς από την κατάληψη- καταμαρτυρούν ότι η πολιτική της κρατικής τρομοκράτησης και αστυνομικής βίας κατά  των πολιτών, σπέρνει το φόβο, προκειμένου να επιβληθεί η πολιτική τους που προκαλεί και δεν γίνεται αποδεκτή από μεγάλα τμήματα του λαού και της νεολαίας, είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης με τη συνδρομή των κρατικοδίαιτων Μ.Μ. Ενημέρωσης.

Αυτή η πολιτική τους, είναι που γεννά την ανάγκη για να αναπτύσσονται δράσεις διαφόρων συλλογικοτήτων, σωματείων και κομμάτων της Αριστεράς στις γειτονιές, στο κέντρο της Αθήνας, σε χώρους εργασίας, στις σχολές. Απέναντι στη στρατηγική κυβερνητική επιλογή της κρατικής βίας και αστυνομικής καταστολής δεν υπάρχουν ίσιες αποστάσεις και συμψηφισμοί που επιχειρείται από διάφορες πλευρές. 

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι κάτω από τη μεγάλη λαϊκή και νεολαιίστικη κατακραυγή, υποχρεώνεται να επιλέξει προσωρινά μια τακτική αναδίπλωσης εν όψει και του τριημέρου της καθαρής Δευτέρας, δείχνοντας κάποια ανοχή  στην εφαρμογή των μέτρων.

Σε μια προσπάθεια να δείξει ένα πρόσωπο πιο φιλικό και  σε έναν λαό και μια νεολαία  που ένα χρόνο τώρα με την πανδημία, αντί να βλέπουν να παίρνονται ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, μόνο «Μένουμε σπίτι» ακούν κατά κόρων από τα κυβερνητικά χείλη, που βλέπουν τα νοσοκομεία να είναι στο κόκκινο, τα κρούσματα και οι νεκροί να  αυξάνονται. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να παραμένουν κλειστά και δεν παίρνονται μέτρα, για να μπορούν ανοίξουν. Να συνεχίζεται ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς, αφού δεν έχει προστεθεί κανένα λεωφορείο, τρόλεϊ, τρένο. Η αγορά να πλήττεται ανεπανόρθωτα, από το κλείσε – άνοιξε.  Η ανεργία να ανεβαίνει στα ύψη. Τα εμβόλια να καθυστερούν, αλλά διάφορα πολιτικά πρόσωπα και αυτοδιοικητικοί να εμβολιάζονται εκτός σειράς και να προκαλούν την κοινωνία. 

Τα longdowns δεν μπορούν να συνεχιστούν και δεν αποδίδουν τα μέχρι σήμερα μέτρα. Τα νοσοκομεία όχι μόνο δεν επαρκούν, αλλά αρκετές φορές με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ενισχύουν την εμφάνιση διαφόρων λοιμώξεων, σύμφωνα και με γιατρούς. Η λογική σπίτι, δουλειά, σπίτι- ανεργία, μείνετε μέσα, μην μιλάτε, μην κυκλοφορείτε δεν αποδίδει.

Η κυβερνητική  πολιτική απέτυχε.

Η πολιτική της βλάπτει σοβαρά το λαό και την κοινωνία. Την υγεία, την εργασία, τη δημοκρατία. Μόνο την κρατική καταστολή ενισχύει και επενδύει σε αυτή, γνωρίζοντας ότι με την πολιτικής προκαλεί το λαό και ο οποίος θα αντιδράσει.

Τα όποια μέτρα για να αποδώσουν χρειάζονται τη συναίνεση και την αποδοχή της κοινωνίας. Την κοινωνία δεν θα την υποτάξουν με τη βία. Θα αντιδράσει ακόμα περισσότερο και θα τους ανατρέψει.

Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να νομοθετεί, να βγάζει προεδρικά διατάγματα εν μέσω πανδημίας σε βάρος του λαού και της νεολαίας, που προκαλούν, εάν θέλει να περιοριστούν οι δράσεις και οι αγωνιστικές παρεμβάσεις του λαού και της νεολαίας.

Ο λαός και η νεολαία δεν θα μείνουν αδρανείς απέναντι σε μια επιζήμια για την ζωή τους πολιτική, που αποφασίζεται χωρίς αυτούς και σε βάρος τους. 

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να καθησυχάζουν την κυβέρνηση γιατί καταγράφουν το εκλογικό ενδεχομένως προβάδισμα της, αυτό όμως δεν είναι στάσιμο και δεν μπορεί να κρύψει την λαϊκή δυσαρέσκεια που φουντώνει, καθημερινά, ανεξάρτητα από την καταγραφεί  πρόθεσης εκλογικής ψήφου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να εισπράττει εκλογικά τη δυσαρέσκεια. Είναι νωπή η εμπειρία του λαού και της νεολαίας και από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον επιλέγει, ανεξάρτητα από τις υπαρκτές διαφορές των δυο κομμάτων εξουσίας.  

Δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε.

Συλλογικά-ενωμένα και δυναμικά.

Παίρνοντας υγειονομικά μέτρα, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε  στα πάρκα, τις πλατείες, να κάνουμε διαδηλώσεις, για να αναπνέουμε  και να ζούμε.

Οι  αστυνομικές  δυνάμεις να μην εμφανίζονται και προκαλούν στα πάρκα, τις πλατείες και τις κινητοποιήσεις των πολιτών.

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Δώστε χρήματα για την προστασία της υγείας του λαού και όχι για την αστυνομοκρατία.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.