Ν. Υόρκη: Δωρεάν μαριχουάνα σε όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι Νεοϋορκέζοι που εμβολιάστηκαν κατά της COVID-19 πήραν ως δώρο ένα τσιγαριλίκι…

Ακτιβιστές που γιορτάζουν την πρόσφατη νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς λόγους, έδωσαν τσάμπα από ένα τσιγαριλίκι σε όποιον είχε αποδεικτικό πως εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, τουλάχιστον με μια δόση.

«Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να καθόμαστε και να δίνουμε νόμιμα τσιγαριλίκια στους ανθρώπους» δήλωσε ο Μάικλ Ο’ Μάλεϊ ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Joints for Jabs» ενώ τόνισε πως υποστηρίζει ένθερμα την εθνική εμβολιαστική κάλυψη.

Η 20ή Απριλίου επιλέχθηκε ως ημερομηνία για συγκεκριμένο λόγο, καθώς έχει μέσα το περιβόητο 420, που για όσους κάνουν χρήση μαριχουάνας είναι συνθηματικό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δημιούργησαν και ουρά στο συγκεκριμένο σημείο για τα τζάμπα τσιγάρα με χασίς που δείχνοντας το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, είτε σε έντυπο είτε στο κινητό τους, πήραν δώρο ένα τσιγάρο.

Στις 31 Μαρτίου, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει στους ενήλικες άνω των 21 να αγοράζουν και να καλλιεργούν κάνναβη για προσωπική χρήση στο σπίτι.Αρκετές αμερικανικές εταιρίες το τελευταίο διάστημα, κυρίως στον κλάδο των ποτών και των τροφίμων, έχουν ξεκινήσει διάφορες καμπάνιες για εμβολιασμένους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η αμφισβήτηση απέναντι στα εμβόλια.

Πηγή: sputniknews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.