ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αλλαγή πορείας 180 μοιρών από τον Ερντογάν.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

(Του ανταποκριτή μας, Β.Π. από την Κωνσταντινούπολη)

Συγκλονιστικές ειδήσεις, μεταδίδουν τα Τουρκικά Πρακτορεία ειδήσεων, από νωρίς το πρωί.

Σε μια πρωτοφανή αλλαγή πορείας 180 μοιρών, προχώρησε η Τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Μετά από εισήγηση του Τούρκου Προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν, αποφασίστηκε ο ριζικός επαναπροσδιορισμός, στις εξωτερικές σχέσεις, της γείτονος χώρας, με βάση τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναστολή κάθε επιθετικής δραστηριότητας, σε βάρος ξένων λαών και Κρατών. Σε μια κίνηση καλής θέλησης, η Τουρκική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε την διακοπή κάθε στρατιωτικής ενέργειας, που μπορεί να θεωρηθεί επιθετική πράξη  εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σε μια αδιανόητη κίνηση, και μετά από σχετικές εντολές, ο Αρχηγός του Τουρκικού στρατιωτικού Επιτελείου, ζήτησε συγνώμη από τον Έλληνα ομόλογο του. Ήδη όλες οι Τούρκικες στρατιωτικές δυνάμεις, παραμένουν καθηλωμένες.

Η επόμενη κίνηση, άφησε κυριολεκτικά άφωνη την Διεθνή κοινή γνώμη. Η Τουρκική Βουλή, εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο αναγνωρίζει τις γενοκτονίες, σε βάρος των χριστιανών και αρμενίων, κατά τα παρελθόντα έτη. Μάλιστα συστήθηκε κρατική επιτροπή, για να καθορίσει τις αποζημιώσεις και τις άλλες διεκδικήσεις, για τις βιαιοπραγίες και τις δολοφονίες, του 1919, 1922, τις εκτοπίσεις και τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, σε βάρος των χριστιανών, κατά τα έτη μέχρι και το 1950. Τις βιαιότητες και τα επεισόδια, που οδήγησαν σε δολοφονίες και καταστροφές, κατά το έτος 1955, κατά των Ρωμηών της Πόλης. Εμφανώς συγκινημένος, ο τούρκος Υπουργός εσωτερικών, ζήτησε συγνώμη, για την διαχρονική πολιτική της Τουρκίας.

Επιβεβαιωμένες πηγές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρουν ότι αντίστοιχες κινήσεις καλής θέλησης, έχουν ήδη δρομολογηθεί, και στην Κύπρο. Ήδη ανώτατα στελέχη της τουρκικής Κυβέρνησης, και του κατοχικού στρατού, συζητούν, με του Κυπρίους  ομολόγους τους, για την διαδικασία, αποχώρησης, των ξένων στρατευμάτων, και την απελευθέρωση των υπό κατοχή, από το 1974, εδαφών. Μεγάλα τμήματα του τουρκικού στρατού, εθεάθησαν να εγκαταλείπουν βιαστικά τις θέσεις τους και να αποχωρούν από το μαρτυρικό νησί. Η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, είναι από σήμερα νωρίς το πρωί, ελεύθερη.

Η πρωτοφανής κίνηση της Τουρκίας, συνεχίστηκε, με την υπογραφή Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο, αναγνωρίζονται όλες οι μειονότητες στο έδαφος της  χώρας, με ισότιμα πολιτικά και κοινωνικά Δικαιώματα, με πρώτη την Κουρδική. Σε μια κίνηση καλής θέλησης, ήδη η Κουρδική σημαία, κυματίζει σε αρκετά κυβερνητικά κτίρια, και έξω από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση. Ο έγκλειστος ηγέτης του Κουρδικού λαού, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, μεταφέρθηκε ήδη στην έδρα της τουρκικής Κυβέρνησης, όπου του ζητήθηκε να αναλάβει τον ρόλο του ειδικού συμβούλου, επί των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της τουρκικής Κυβέρνησης.

Το Υπουργείο Άμυνας της  χώρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προχωράει σε απόσυρση όλων των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων, από Λιβύη, Ιράκ και Συρία, και κάθε άλλο ξένο έδαφος. Προτρέπει τους λαούς, στην εξεύρεση λύσεων, σύμφωνα με τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και της καλής πίστης.

Ολοκληρώνοντας, αυτή την επίθεση ειρήνης, η Κυβέρνηση της γειτονικής χώρας, ανακοίνωσε την άρση του ειδικού καθεστώτος στα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, την παροχή διοικητικής αυτονομίας, και την αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων της χριστιανικής μειονότητας, που εκπατρίστηκε βίαια.

Ηρεμία και ειρήνη, επικρατεί πλέον, σε όλες τις περιοχές της Μεσογείου.

(καλημέρα, και καλό μήνα, σε όλους. Ή μάλλον, καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ….)

Β.Π.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.