Ο πρίγκηπας Χάρρυ κι ο Κος Γλύξμπουργκ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Βασίλη Παπαστεργιόπουλου, δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Έβλεπα στις ειδήσεις, για τον πρίγκηπα Χάρρυ, της Αγγλίας, και για τον δικό μας έκπτωτο, τον μακαρίτη Κο Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ. Θα με ρωτήσετε, τι μας νοιάζει, τι τα μπλέκεις. Να σου πω.

Ο Χάρρυ, είναι αυτός, που τα βρόντηξε, δε γούσταρε βασιλικά καθήκοντα στην Αγγλία, πήρε την Οικογένεια του, και πήγε να ζήσει αλλού, Καναδά νομίζω. Δε βαριέσαι, διάβασα ότι έχει κληρονομήσει περί τα 5 εκατομμύρια προσωπική περιουσία, οπότε, κάνει το γούστο του, και μαγκιά του, και τι μας νοιάζει. Τονε βάνουνε, να κάνει και κάτι διαλέξεις και τέτοια, και τον πλερώνουνε, το βάρος του σε χρυσάφι, αφού υπάρχουν καταπιεσμένοι, που πάνε να τον ακούσουν. Έγραψε, μαθαίνω, κι ένα βιβλίο, για τη ζωή του, και θα κερδίσει, και κάτι εκατομμύρια γιούρο, παραπάνω, νάχει στην άκρη, για τα γεράματα του.

Έχασε, βέβαια, κάτι βασιλικές χορηγίες που έχουν οι αριστοκράτες στη χώρα του, και δε θα φοράει και την επίσημη στολή, με τα γαλόνια , τα σιρίτια και τα παράσημα, αφού δεν θάχει επίσημα βασιλικά καθήκοντα. Θα πάρει, όμως, την καλή του την Μέγκαν, και τα παιδιά, και θα σουλατσάρει, όπου γουστάρει. Είπαμε, χρήμα με ουρά, και καλό του δρόμο.

Και πάλι, για εμάς τους…κοινούς θνητούς, όλα τούτα, αποτελούν την άχρηστη είδηση της ημέρας, και τη διαστροφή του δημοσιογράφου, που όλα τα σκαλίζει, ως οφείλει.

Και πάμε τώρα, στον ΚοΓλίξμπουργκ. Μετά από νοσηλεία, σε ιδιωτικό, βεβαίως, νοσοκομείο, σε βαριά κατάσταση απεβίωσε ο έκπτωτος πρώην.  Εύχομαι στην Οικογένεια του, συλλυπητήρια. Πραγματικά, το εννοώ. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, την ανάγκη και τον φόβο του θανάτου, γινόμαστε όλοι ίσοι.

Μα πρέπει, να σημειώσω, την πολιτική του πορεία. Διάβασα περί της επιθυμίας της Οικογένειας του,  για κηδεία, με τιμές αρχηγού Κράτους, με χρήμα του Ελληνικού Δημοσίου, πα να πει, δημοσία δαπάνη, αφού υπήρξε κάποτε, έστω και από….κληρονομιά, αρχηγός Κράτους. Και για δημόσιο προσκύνημα, στη μητρόπολη ή όπου αλλού. Εδώ  πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο καλός αυτός άνθρωπος, ο Κος Κωνσταντίνος, ο τέως, δεν απέκτησε ποτέ Ελληνική Υπηκοότητα, δεν διαθέτει ελληνική ταυτότητα, ούτε μας έκανε την χάρη, να βγάλει αφμ ή αμκα. Μόνο ένα διαβατήριο Δανίας, από τη σύζυγο του. Άλλωστε, κι οι Δανοί, έχουν τους δικούς τους βασιλιάδες, άρα, όλοι βολεύονται. Κι αν θυμάμαι σωστά, σαν ισόβιο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, έχει και διπλωματικό διαβατήριο.  Με απόφαση της Κυβέρνησης, θα ταφεί στο Τατόι, δίπλα στους τάφους των γονιών του, πούνε θαμμένοι κι  άλλοι 5-6 πρίγκηπες και πριγκίπισσες. Ως απλός θνητός.

Ας δείξει η Ελλάδα, την ενδεδειγμένη συμπεριφορά, απέναντι σε ένα νεκρό. Κι ας έκλεψε, από τον Ελληνικό Λαό, κάτι εκατομμύρια, για αποζημίωση, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για τα παλάτια του, που ποτέ δεν τα πλήρωσε, δεν κατέβαλλε φόρους, απλώς τα κληρονόμησε, από τους προηγούμενους. Που τα χτίσανε, με τον πλούτο του Ελληνικού λαού. Και που προίκισε, αναγκαστικά, ο Ελληνικός λαός, την αδελφούλα του, τη Σοφία, για να παντρευτεί τον άλλο έκφυλο, τον πρώην της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, με τα σκάνδαλα, τις δωροδοκίες και την μοιχεία, στο τέλος, σε βάρος της γυναίκας του…Που τον ψάχνουν κάποιοι δικαστές, και δεν τον βρίσκουν.

Και πριν από κάτι χρόνια, σε συμφωνία με την τότε Ελληνική Κυβέρνηση, κάτι νταλίκες φόρτωσαν ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, έπιπλα, από το Τατόι, και τα βούτηξε νύχτα, ο τέως, για να τα πουλήσει στην Αγγλία…Και το υποτιθέμενο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, στο οποίο μεταβίβασε την αποζημίωση και την περιουσία του, στα χαρτιά, για φορολογικούς λόγους, δεν έχει εμφανίσει, καμμιά δραστηριότητα φιλανθρωπίας. Μέχρι και την έπαυλη που αγόρασαν, πριν από λίγα χρόνια, με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, την πούλησαν, χωρίς να πληρώσουν δεκάρα για φόρο…Κι αν αρχίσω να γράφω, για τα υπόλοιπα πολιτικά του σκάνδαλα, και τη χούντα, θα ξημερωθούμε. Άστο λοιπόν.

Καλή του ώρα, λοιπόν, εκεί που πήγε. Κι ας μην έχουν αγωνία, οι πρίγκηπες, κι οι πριγκίπισσες, από το σόι του, το πολυεθνικό, κι ελάχιστα έως καθόλου Ελληνικό, για το πού θα θαφτεί. Με τα πλούτη τους, και τις περιουσίες τους ,εκτός Ελλάδας. Τον θεσμό της μοναρχίας, τον έκρινε οριστικά ο Ελληνικός Λαός το 1974. Τον ίδιο, θα τον κρίνει στο μέλλον, αυστηρά η ιστορία, για τη στάση του.

Θυμάμαι, κάτι που διάβασα, πριν από χρόνια. Πέταγε, από Ιταλία, ο έκπτωτος μονάρχης, και δεν είχε επώνυμο, στο διαβατήριο. Παρά μόνο, κάπου σημείωναν ότι ήταν… Κωνσταντίνος, της Ελλάδος. Όπως κυκλοφοράνε οι αριστοκράτες, άνευ επωνύμου. Δεν του άρεσε, φαίνεται, αυτό με το οποίο γεννήθηκε, το Γλύξμπουργκ….ας είναι. Τι να κάνουν οι Ιταλοί τελωνιακοί, σημειώνουν στα χαρτιά…ντε γκρέτσια, της Ελλάδος δηλαδή, σαν επώνυμο. Είχε γίνει ανέκδοτο, στον Τύπο της εποχής, ο καημένος ο ντεγκρέτσια…

Από την αποστασία του 1965, στη συνεργασία με τη λαομίσητη χούντα, κάτι λίγα χρόνια στο θρόνο, το αποτυχημένο πραξικόπημα, κατά της χούντας, που το ονόμασαν οπερέτα. Μετά, στην εξορία, αλλά λαμβάνοντας την βασιλική του χορηγία από την ψευτο-κυβέρνηση των χουντικών, μέχρι το 1973, και στο δημοψήφισμα του 1974,που καθιέρωσε την αβασίλευτη κοινοβουλευτική Δημοκρατία, οριστικά, στην Ελλάδα.

Λίγα χρόνια, στο παλάτι του, πολλά στο εξωτερικό. Ώρα του καλή, και ποτέ πιά στην Ελλάδα βασιλιάδες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.