Τέλος η τηλεργασία για εταιρεία κολοσσό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μία από τις πρώτες Αμερικανικές εταιρείες που αποφάσισε να εφαρμόσει το καθεστώς τηλεργασίας, λίγο μόλις αφότου ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, ήταν η Google.

Σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, ο τεχνολογικός κολοσσός επιταχύνει τα σχέδια για επιστροφή των εργαζομένων στο «φυσικό» τους περιβάλλον. Καθώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά στη χώρα και οι εμβολιασμοί αυξάνονται μέρα με την ημέρα, η Αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας σχεδιάζει την επιστροφή στα γραφεία νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν.

Από τα μέσα Απριλίου, λοιπόν και σε συγκεκριμένες πολιτείες της Αμερικής – εκεί όπου το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα – όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούν θα μπορούν να επιστρέψουν στα γραφεία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται, πως 1η Σεπτεμβρίου είχε οριστεί από την Google ως η επίσημη ημερομηνία λήξης της τηλεργασίας και επιστροφής όλων των εργαζομένων στα γραφεία τους για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα. Και τότε, όμως, όσοι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να θέλουν να εργάζονται εξ αποστάσεως θα έχουν αυτή τη δυνατότητα αφού όμως προηγουμένως έχουν υποβάλει σχετική υπεύθυνη δήλωση με την προϋπόθεση πως η εταιρεία θα έχει το δικαίωμα να καλέσει ανά πάσα στιγμή τους υπαλλήλους πίσω στο γραφείο εάν χρειαστεί.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε εξ αποστάσεως και η σκέψη να επιστρέψουμε στο γραφείο μπορεί να γεννήσει διαφορετικά συναισθήματα σήμερα», έγραψε η Φιόνα Τσικόνι, νέα επικεφαλής εργασιών της Google, σύμφωνα με το CNBC. Αν και η Τσικόνι παρότρυνε τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, ωστόσο ο εμβολιασμός δεν έχει καταστεί -ακόμη τουλάχιστον- υποχρεωτικός.

Στόχος της εταιρείας τεχνολογίας είναι τα γραφεία να αλλάξουν ριζικά μορφή προτού επιστρέψουν σε αυτά οι εργαζόμενοι. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Τσικόνι, η εταιρεία εργάζεται στο να διαμορφώσει ένα τελείως διαφορετικό και πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον που θα θυμίζει όλο και περισσότερο το σπίτι. «Θα μπορείτε να φέρετε ακόμη και τα κατοικίδιά σας στο γραφείο» αναφέρει η Τσικόνι.

Πηγή: aftodioikisi.gr, newmoney.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.