Μοιράζονται 50 εκατομμύρια στον επαγγελματικό αθλητισμό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Ευάγγελου Ξανθάκη
Από politispress

Εποχή πανδημίας κορωνοϊού έτος 2021!
Μετά από καραντίνα μηνών, ο Ελληνικός αθλητισμός νεκρός!
Την ίδια ώρα που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αιμορραγεί και αργοπεθαίνει, αγκαλιασμένα τα σωματεία με τα γυμναστήρια και διασωληνωμένα εκτός ΜΕΘ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μοιράζει χρήμα στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Ο χίλων που είναι;
Tι χρήματα μοίρασε στις Ομοσπονδίες και οι ομοσπονδίες τι χρήματα μοίρασαν στα σωματεία τους;

Eνα καυτό ερώτημα που μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί!

Πριν αναφερθώ στις διατάξεις της (Ν)τροπολογίας θα ήθελα να ενημερώσω ότι χιλιάδες σωματεία είναι εκτός «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» την στιγμή αυτή που γράφω και κάπου 300 παγιδευμένα στο έξυπνο μητρώο το οποίο κρατάει σε διασωλήνωση τα σωματεία, καθώς το δικαστικό σύστημα εξυπηρέτησης έχει κρασάρει και δεν μπορεί να δώσει πιστοποιητικά που ζητάει η εφαρμογή του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», έχοντας κολλήσει στους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο!
Όταν λοιπόν είχε υπογραφεί 8/12/2020 από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία αφορούσε στον “καθορισμό του πλαισίου, όρους, προϋποθέσεις και κριτήρια κατανομής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στα δικαιούχα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, τότε κυβερνητικός παράγοντας ξεκαθάρισε πως οι καταβολές στα δικαιούχα σωματεία θα «αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα» και το συνολικό ποσό φθάνει στα «12 εκατομμύρια ευρώ».

Οι καταβολές θα ξεκινούσαν την ερχόμενη εβδομάδα που φυσικά δεν ξεκίνησαν τότε και δικαιούχα της οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, θα ήταν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία(ΟΧΙ ΟΛΑ), που θα είχαν ολοκληρώσει την αίτηση τους για την εγγραφή τους, στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων(πράγμα που ήταν και συνεχίζει να είναι αδύνατον), καλλιεργούν ένα ή περισσότερα αθλήματα, για τα οποία έχουν λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση(η οποία όμως λειτουργεί με βάση κοπτοραπτικής των ομοσπονδιών με συνεργούς την ίδια την Γ.Γ.Α.)και έχουν δηλώσει τον αριθμό των αθλημάτων που καλλιεργούν.

Το ποσό που θα λάμβανε κάθε δικαιούχο σωματείο πρόκυπτε ως εξής:
Ως ποσό βάσης για την οικονομική ενίσχυση-αποζημίωση ειδικού σκοπού των σωματείων που καλλιεργούσαν ένα (1) άθλημα, με ποσό των 2.500 €.
Για τα σωματεία που καλλιεργούσαν περισσότερα του ενός αθλήματα, το ανωτέρω ποσό βάσης προσαυξάνεται κατά 1.000€ ανά κάθε επιπλέον καλλιεργούμενο άθλημα.

Στο μεταξύ, Ο υφυπουργός Αθλητισμού πρόλαβε να εκφωνήσει λέξεις όπως «απολύτως νόμιμα και νοικοκυρεμένα ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν προεγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ».
Και όλα αυτά, θα τα έκανε με απόλυτη διαφάνεια η οποία τελικά δεν είναι και τόσο διάφανη ειδικά όταν χιλιάδες αθλητικά σωματεία είναι περιθωριοποιημένα και εξαθλιωμένα από την ίδια την Κυβέρνηση.

Θα σας θυμίσω λοιπόν τι έλεγε τότε ο Αυγενάκης «δεν άκουσα μια συγγνώμη», «ένα υπουργέ», «κακώς σε κατηγορήσαμε».
Για τα σχόλια όπως «θα δίνει ό,τι λεφτά θέλει ο υπουργός», «σε όποια σωματεία θέλει», «θα εξαγοράζει την ψήφο των σωματείων», «σε λίγο καιρό θα μιλάμε για «λίστα Αυγενάκη» που έρχεται να χειραγωγήσει τους συλλόγους» και τόσα άλλα.

Ε ναι λοιπόν «υπουργέ», καλώς «σε κατηγορήσανε».
Και την Πυθία να συμβουλευόντουσαν δεν θα πέφτανε τελικά τόσο μέσα!

Έξι(6) ολόκληρους μήνες o κύκλος των χαμένων ποιητών για την επιδότηση του COVID 19 η οποία είχε δρομολογηθεί και για τον μήνα Ιούνιο και τελικά δόθηκε τον μήνα Δεκέμβριο, όχι σε όλα τα σωματεία ,αλλά στα μισά των μισών.
Σήμερα που μιλάμε χιλιάδες σωματεία δεν έχουν πάρει αυτό το βοήθημα του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη λησμονώντας τα προβλήματα επιβίωσης που έχουν να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς τους μήνες, γιατί εσύ είσαι η αιτία της περιθωριοποίησης και της αποβολής των από το Μητρώο σου.
Την ίδια ώρα έχοντας μιλήσει με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων οι οποίοι βρίσκονται στην δυσάρεστη κατάσταση, χρεωμένοι, τρομοκρατημένοι, βιασμένοι ψυχολογικά και οικονομικά, αναζητώντας λίγο οξυγόνο για την επιβίωση τους, έστω ακόμη και χρεοκοπημένοι!
Σε κατάσταση ομηρίας οι ενοικιαστές γυμναστηρίων παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με τις συναλλαγματικές των ιδιοκτητών που τους έβαλαν παρατύπως να υπογράψουν ώστε να διατηρήσουν ενεργούς τους χώρους τους και απαγορευμένους όμως για την άθληση!
Την ίδια στιγμή ο Υφυπουργός ετοιμάζεται να σπρώξει χρήμα στον Επαγγελματικό Αθλητισμό, έχοντας όμως διασωληνωμένους και χωρίς ΜΕΘ τις «ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» μαζί με τα χιλιάδες σωματεία τους εντός και εκτός μητρώου, παρέα με τα γυμναστήρια στον ίδιο διάδρομο.

Επανεκκίνηση του αθλητισμού χωρίς πληρωμές ενοικίων για ένα χρόνο και απαλλαγής όλων των οικονομικών υποχρεώσεων τους για την ανάκαμψη όλων!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη Υφυπουργέ του Αθλητισμού!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.