Έλλειψη ρευστότητας δηλώνει 1 στις 2 μικρές επιχειρήσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Χωρίς ρευστό είναι 1 στις 4 μικρές επιχειρήσεις ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό εκείνων που τα ταμειακά διαθέσιμα δεν επαρκούν για περισσότερο από ένα μήνα. Δηλαδή 1 στις 2 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έχουν ταμειακά διαθέσιμα το πολύ για ένα μήνα. Την ίδια στιγμή 4 στις 10 (38,2%) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις φοβούνται ενδεχόμενη διακοπή της δραστηριότητας τους το επόμενο διάστημα.

Τα ευρήματα αυτά, για την κατάσταση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκύπτουν από την εξαμηνιαία έρευνα οικονομικού κλίματος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με την οποία χειρότερη είναι η κατάσταση για τις επιχειρήσεις εστίασης καθώς το 44,1% δεν έχει καθόλου ταμειακά διαθέσιμα, ενώ για το 19,2% επαρκούν το πολύ για ένα μήνα.

Σε ότι αφορά τις πωλήσεις εν μέσω πανδημίας, η μεσοσταθμική μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων που ανέστειλαν τη λειτουργία με κρατική εντολή ανήλθε στο 39,3% και των επιχειρήσεις εστίασης στο 44,2%.

Αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις που δηλώνουν ετήσιο τζίρο κάτω από 50.000€ αυξήθηκαν το 2020 σε σχέση με το 2019 κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα, αντιστοιχούν στο 44,6% έναντι του 34,1% που ήταν το 2019. Ενώ 1 στις 2 επιχειρήσεις (ποσοστό 47,8%) εμφάνισε πέρυσι ζημιές όταν το 2019 ζημιογόνες ήταν 1 στις 4 (ποσοστό 27,6%).

Όλα αυτά είχαν επίπτωση και στο απασχολούμενο προσωπικό. Το 9% του δείγματος, δηλαδή 1 στις 10 επιχειρήσεις, δήλωσε ότι μείωσε το προσωπικό του κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου. Πρόκειται για να πολύ ηχηρό καμπανάκι για την επόμενη ημέρα όπου δεν θα υπάρχουν τα μέτρα στήριξης.

Στάση πληρωμών από 1 στις 2 επιχειρήσεις


Την ίδια στιγμή υψηλά παραμένουν τα ποσοστά των επιχειρήσεων που δηλώνουν πως έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Σχεδόν 1 στις 2 (ποσοστό 46,4%) φαίνεται πως έχει τουλάχιστον 1 ληξιπρόθεσμη οφειλή, με 1 στις 4 επιχειρήσεις (21,6%) να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο (εφορία και ασφαλιστικά ταμεία).

Συγκεκριμένα 1 στις 4 επιχειρήσεις (23,8%) δήλωσε πως έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία (ΦΠΑ, ΦΜΥ κλπ). Αντίστοιχο ποσοστό, δηλαδή 1 στις 4 επιχειρήσεις (26,3%) ανέφερε πως χρωστά στον πρώην ΟΑΕΕ, το 14,9% έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το πρώην ΙΚΑ, το 32,9% που έχουν τραπεζικά δάνεια έχει καθυστερημένες οφειλές και το 22,6% έχει καθυστερημένες οφειλές προς προμηθευτές.

Ως προς τις εκτιμήσεις των επιχειρήσεων για το επόμενο διάστημα η κατάσταση προδιαγράφεται δυσοίωνη, αφού τα ποσοστά όσων εκτιμούν πως δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους το επόμενο διάστημα παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.

Περίπου 1 στις 3 επιχειρήσεις δήλωσε πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές της υποχρεώσεις (31,3% προς τον πρώην ΟΑΕΕ και 24,2% προς το ΙΚΑ), στις φορολογικές της υποχρεώσεις (30,1%), στις υποχρεώσεις ενοικίου (35,2%).

Περίπου 1 στις 4 επιχειρήσεις ανέφερε πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις προς προμηθευτές (26,6%), στις υποχρεώσεις για λογαριασμούς ενέργειας (26,3%) και στους λοιπούς λογαριασμούς (25,1%).

Σχεδόν 1 στις 2 (44,6%) από τις επιχειρήσεις που έχουν τραπεζικό δάνειο δήλωσε πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του το επόμενο διάστημα.

Πηγή: airetos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.